Sareada Ben bugun gıttım 6 hafta 1 gunluk kese var ama bebek kalp atısı gorunmedi 2 hafta gel kalp atışı için dedi tedırgınım
selvifatmanur Sareada aynı zamanda hamile kalmışız benimde 4 gün önce 6+1 di biz kalp atışını vajinal ultrason da duyabildik seninkini karından mı yaptılar
NovaVina_ cuteregina sat’a göre 5+5 ama doktora göre 5+2 🥹 bugün keseyi gördük 6 mayısta da kalp atışını duymak için yeniden gideceğim. Gerçekten çok tuhaf duygular içindeyim hala 🥹
Esma006 cuteregina iki gün sonra 6 haftalık olcaz henüz kese kalp atışı duymadım ilk defa ultrasona giricem
didaa cuteregina 7+4üm geçen hafta tek yumurta ikizlerine hamile olduğumu öğrendim kalp atışını gördük ama doktorum dinletmeyi tercih etmediğini söyledi yarın farklı bir doktora görüneceğim yaşadığım şehirde yüksek memnuniyet alan bir doktor umarım muayene güzel geçer🙏🏻
semaz didaa yaaaa 🐣bi tek yumurta ikizi daha Ben durumumu bilmiyorum ama 5+2 de 2 adet Yolk sac göründü doktor daha kimseye söyleme erken dedi. Küçük çaplı bi şok yaşadık eşimle. Şu an 6 hafta oldum tam 6+2 de tekrar gideceğim. O zaman kayıp ikiz sendromu olur mu yoksa ikiz gebelik başlamış mı sanırım biraz netleşir yani bilmiyorum. Bide ailede ikiz yoktu. Gerçi monozigotlarda genetiğin bi önemi de yokmuş siz neler hissettiniz
ccakmaks Bende 6+2 yim bugün gittim bebek de kalp atışı da gözükmedi sadece kese var haftaya tekrar gel dedi bakalım
semaz ccakmaks evet ben de 6+2 de duymamaktan korkuyorum biraz erken bi zaman kalp için çok arada bi zaman Karından mı baktı vajinal mi peki
ccakmaks semaz bana her hafta vajinal bakıyorlar ben çok erken öğrendim 3. Haftada o haftadan beri vajinal ultrason ile bakıyorlar
eloleeeyyy Bugün gittim ben de 7+5 kese görüldü bebekle ilgili yorum yapmadı, kalp atışı için ise 2 hafta sonra çağırdı. Yarın gel bütün testlerini ver kontrole gelene kadar çıkmış olur dedi. Benim bundan öncesi de kürtaj olduğu için tedirginim
nazifeeeeeeeeee 5+6 da keseyi ve yolk sacı gördük 10 gün sonra gel dedi ama 1 Mayıs ve haftasonu araya gireceği için daha erken gideceğim 6+5 olacağım inşallah kalp atışını duyarız 🌸