ebrukkaya Doktoruma rutşn kontrol için gittim ama sancım hiç yok açılmam yok derken doktorum suni sancı ile artık başlatalım suyun çok fazla dedi bebek gelişti kilosundan dolayı vajinal doğum zor olabilir dendi. Eliyle vajinalımı yokladı vanım yandı biraz sonra kanamam oldu normal dendi ama sktif olursa ne yapacağım bilmiyorum neden böyle birşey yaşadım bir anda anlayamadım kendisi de prof doktor ona güvenşyorum da sanırım afalladım Çevremdeki herkes ne zaman diye diye stres yaptım..
Keziban ebrukkaya açılma var mı diye bakmışlar ben de ilk kızım da yaşamıştım bunu sanırım 39. haftamdaydım ama 40 + 6’yı gördüm Tony falan verelim demediler çocuğun gelmesini beklediler 42. haftaya kadar bekleyenleri duydum
ebrukkaya Benim gibi bu durumumyalayan var mı bu haftalarda normal mi elle muayene yapması açılmama baktığını düşünüyorum yarın yatışım olacak suni ile ama birsz da tedirginim.
1cey ebrukkaya normal tabiiki muayne yapması, haftanız gelmiş, sıcak duş ve belirli hareketler açılmayı arttırıyor tavsiyem suni almadan bunları yapın (tabi kontrollü) suniyi ne kadar az alırsan o kadar iyidir yani, regl ağrısı gibi başlıyor korkmayın
ebrukkaya Keziban evet bende öyle duydum ama suyun fazla dedi bana bunun çok elzem bir durum onu da anlayamadım beklemeye gerek yok dedi öyle
1cey ebrukkaya elle kontrol açıklık yapıyor bence, hatta ikinci üçüncüde daha fazla açılma olsun diye çabalıyor doktor 😅