serragungor Kızlar detaylı ultrasonda kalpte parlaklık ve böbreklerde genişleme çıktı doktor geçici bi durum büyük ihtimalle ama down sendromu riskini arttırır iki bulgu dedi bilgisi olan yardımcı olabilir mi(bu arada ikili tarama testim düşük riskli çıkmıştı)
cuteregina serragungor benim abimin çocuğunun Ultrasonunda da bu yaşandı kalbin de parlaklık vardı doktor bunu gördü sonrasında tekrardan detaylı ultrasona girdiler ve bir problem olmadığını gördüler bu genelde ilerleyen haftalarda geçiyormuş tabi yine de test yaptırmakta fayda var fetal dna yaptırdınız mı
Keziban serragungor kalpte parlaklık delik bağırsakta parlaklık var demişlerdi 18. haftamdaydım ama doktor geçeceğini söylemişti 28. haftada tekrar gittiğimde hiçbir şey kalmamıştı genelde erken haftalarda bu görülüyor
June6 serragungor çok sık görülüyo heralde bu durum baya gördüm hayırlısıyla düzelir inşallah bebeğiniz erkek mi böbrek genişlemesi erkek bebeklerde çok oluyomuş sanırım
Iremorhan123 serragungor 17. Haftamda Banada kalbinde parlaklık var dedi ama bir anlamı yok tek başına geçecek dedi sıkma canını hatta bir arkadaşıma detaylıda beyninde 3 cm kist var dediler 1 hafta sonra başka doktora gitti kist yok olmuştu. Anne karnından kendilerini toparlıyorlar bol bol dua et.
merve_tp serragungor bebiş erkek dimi? Benimkinde de kalpte bir parlaklkk böbrekte genişleme vardı. Bir çok parlaklık olunca şüphe etmek gerekir bunlar zamanla kaybolurmuş erkek bebeklerde de böbrekte genişleme normalmiş. İdrar vs olabiliyor
ebrukkaya serragungor bana da zamanında kalpte parlaklık var denmişti tek bir bulguydu bendeki zamanla geçer dediler fakat geçmedi doğumdan sonra anlayacağız artık… Bir ihtimalle down sendromlu olabileceği söylenmişti.
merve_tp serragungor yok yapmadım ama detaylıda böbrekteki genişleme artık yok olmuştu. Fetal dna yaptırdığım için içim rahat
umransag serragungor canım ben de 22 haftalık hamileyim benim bebeğimin de tek böbreğinde var genişleme ben de korkuyorum takip altındayız yani iki haftada bir gidip geliyorum hastaneye
serragungor merve_tp ben fetal DNA yaptırmaya cesaret edemedim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bi de sizin kaçıncı haftada geçti genişleme