parildayanyildiz2 beyzakumsal09 2.gebelikle alakası olduğunu düşünmüyorum ben geç öğrendim biraz sürpriz gibi oldu ondan bence ilk gebeliğim geç döllenme olmuştu bu defa öyle değildi hemde onlarla alakalı bir durum bence
beyzakumsal09 parildayanyildiz2 Testlerim böyle çıktı bu testlere göre beta kaç olabilir acaba kan veremedim henüz 🥹 bir kızım var 2. Gebeliğim 1 sene önce de zorunlu kürtaj olmuştum
parildayanyildiz2 beyzakumsal09 beta değerini bilemem ama net bir şekilde çıkmış maşallah hayırlı olsun bebiş geliyor sağlıkla gelişsin inşallah😍
beyzakumsal09 parildayanyildiz2 yarın kanda kaç çıkacak çok merak ediyorum bende bakalım hayırlısı olsun 🥹
parildayanyildiz2 beyzakumsal09 testte baya net gözüküyor çok düşük çıkacağını sanmam sağlıkla büyüsün miniş🥰haber verirsen çok sevinirim sonucu😍
beyzakumsal09 zuhra_yldz bu değerleden sonra keseyi ve bebeği ne zaman gördünüz acaba genellikle 1500 kese gözukur diyorlar ama sizinki de baya yüksek çıkmış daha mı erken kese ve bebeği gördünüz
zuhra_yldz beyzakumsal09 randevuyu,öğrendikten 15 gün sonrasına alabildim. Yarın randevum var 😊 ve bu değer reglim geciktikten 4-5 gün sonra çıkan değer bende çok yüksek çıkmasına şaşırdım. İkiz gebelikten şüphelendi sağlık ocağında ki doktor
Fatmanur12345 cuteregina 7 haftada doktor kürtaj demişti bebek görünmüyor diye cidden kötü sonra özele gidince bebeğimi gördüm şimdi 13 aylık oldu🥰