esaesaesa dilanncann yaa böyle bişeyi ilk kez duydum ama önemli aslında eğer öğrenirseniz banada yazarmısınz yada gittiğimde ben öğrenirsem söyliyim size🌸 benimde 2. Doğumum olcak nasipse 🫠
dilanncann esaesaesa tamamdır ben haftaya görünürüm belki yada 2 hafta sonra 😊 Allah bağışlasın hayırlısıyla sağlıkla doğum yaparsınız inşallah 🤲🌼
nuros_ Sevval_66 ebru Çelik kavak kliniği önerebilirim her şeyi çok ayrıntılı ve güzel anlatıyor ilgili alanında başarılı tavsiye üzerine bende gitmiştim
dilanncann esaesaesa merhaba hayir ben daha gitmedim çarşamba gününe randevum var bilgi alınca sizede soyliyecegim 🌸 siz ne zaman gideceksiniz kontrole
dilanncann esaesaesa merhaba ben miyase hocanın yanındaki ebeye sordum ayni yerden kesi atıldığını söyledi o yüzden daha doktora sormadım sen yine istersen haftaya sor doktora
esaesaesa Kızlar bilginiz varmı fethi sekin şehir hastanesinde acaba oda kapısı süslemeye izin veriyorlar mı ??
tortillam_ gizemm65 Sezeryanda 38 hafta diye biliyorum bende. Öyle deyince şaşırdım normal denetecek sandım.Bekleriz sıkıntı yok erken davranmazsa jdjdjsjs
gizemm65 tortillam_ bende numaradaki yorumlarda okudum şehir hastanesinde ki Dr lar 39 dan önce gün vermiyormuş diye . Kız benimde altı yıl araları beni de normale almasınlar şimdi 😀😀😀 korktum
gizemm65 esaesaesa tabi ki arkadaşlarım hep sezaryen doğumunda oda süsledi hiçbir sorun olmadı geçen gittim yine süslü kapılar vardı
tortillam_ gizemm65 valla bilmiyorum ki 😂😂 Doğuma kadar aralarında 6,5 sene olmuş olacak. Normal yapabiliriz hersey normal olursa ama yaptırırlar mı o var. Benim doktor imkansız değil ama bazı şartları var demişti
BegumCapan Sevval_66 merhaba sami bey hariç demişsiniz merak ettim neden öyle dediğinizi bi şikayetiniz mi vardı acaba