aysgl330633 tahamommy aynen canım iyi ki iyi ki doğmuşuz 💙 (özellikle de oğluşum için iyi ki doğmuşum)
tahamommy aysgl330633 ahaha evet evet istiyolar ki zorla aslan olalım 😂 o şıkıdımlık yok bende valla 😂
bimucize yaseminis ayy benimde doğum tarihi aynı ve 29 ekimde herkes doğum günümü kutluyormuş gibi hissediyorum çok saçma ama mutlu oluyorum ve burcumuun özelliklerini de çok seviyorum
aysgl330633 tahamommy çok şükür iyiyiz geçen bi grip bulaşmıştı birkaç gün rahatsızdı üstüne burnu tıkandı filan şükğrngeçti şimdi gayet beslenmesi de uykusu da güzel❤️ senin bebiş nasıl sünnet ettirdiniz mi biz yaptırmayı düşünüyoruz bu aralar
tahamommy aysgl330633 ay hayır yaptıramadık hep bi aksilik oldu 4. Ayda çok huysuzdu bizim, şimdi de dönüyor emekliyor derken kaldı iyice
aysgl330633 tahamommy hm havalar güzel artık bi sorun yoksa yaptırabilirsiniz. Geçen muayeneye götürdük de olabilir dedi doktor bakalım bir iki haftaya yaptıracağız herhalde biz. Dediğin gibi dönmeye de başladı mı zor olur. Hafiften de dönmeye başladı zaten