bebismm Kızlar 14+4’teyim regl olduğumuzda nasıl üst bacak ve kasıklar ağrır aynı öyle bir ağrı var. Nedendir ki bilemedim, normal mi?
cuteregina bebismm bebek büyüyor yer açıyor kendine doğuma kadar kasık ağrıları normal değil mi doktorumda keza böyle söyledi
DenizAda_ bebismm normalmiş o durum benim ilk gebeliğimde de vardı bebek büydüğü için benimde karın ağrısı var dünde kasıklarımda ağrı oldu bende 13+6 oldum. Çok çabuk yoruluyorum
28kbr DenizAda_ ara ara kasık ağrılarım oluyodu ama 15 haftalık bu sabah sağ kasıkta ağrıyla uyandım 2 saattir hiç hafiflemedi geçmedi korkuttu beni biraz
DenizAda_ bebismm ben de öyle sürekli uyumak istiyorum nefes nefese kalıyorum iki iş yapsam öyle yoruluyorum ki hiç halim olmuyor
DenizAda_ 28kbr doktoruma sordun mu canım ben geçen gün biraz iş yaptım çok eğildim kalktım falan ben de o kasık ağrısını çektim şimdi kendimi yoracak bir şey yapmamaya çalışıyorum gerçi iki bir şey yapsam hemen yoruluyorum
28kbr DenizAda_ sormadım canım sonra geçti ama dediğin gibi biraz zorlayınca hemen oluyor artık rahim büyüdüğü için sanırım
DenizAda_ 28kbr evet rahim büyüdükçe ağrı olur demişti doktor dikkat etmek de lazım işte kadın olarak oturma şansımız pek olmuyor