annekiz6141 Hiç iyi değilim ya sürekli almam geliyi.. Sabahtan beri ağlıyorum neye olduğunu da bilmiyorum..
aslmoms annekiz6141 Sabahtan beri ağlıyorum neye olduğunu da bilmiyorum.. Çünküüüüüü hamilesiniz 💜🌸😁 İlerde hatırlayıp güleceğiz. Doğum geliyor ayrı düşünüyoruz, hayatı ayrı düşünüyoruz, hormonlar ayrı. ağlayın biraz rahatlarsınız 🌸💜😁 Demek ki ağlamaya ihtiyacınız var. Yarında çoook gülersiniz.
aysgl330633 annekiz6141 Günaydın canımmmm ağlamak rahatlatıyorsa ağla kuşum ben som haftalarda biraz duygusallaşmıştım doktor demişti kafan gitmeye başladı mı diye🤣🤣 deli mi ne demiştim . Normaldir böyle şeyler canım nerdeyse herkes ağlıyor yeter ki sonrasında olmuşuz şeyleri düşünmeye devam etme bak ne güzel bebişin doğacak onun cıvıl cıvıl sesini hayal et ay ne güzelllll😍😍
aslmoms annekiz6141 Keşke çok param olsaydı kimseyi tanımazdım 😁😁😁😁😁 annekiz6141 Keşke çok param olsaydı herkese yetseydim kime yetemediğinizi düşünüyorsunuz şuan ? (birazdan birlikte güleceğiz💜💜)
annekiz6141 Kime iyi niyetle yanassam hep iyi niyetim suistimal ediliyor.. Hiç arkadaşım yok , dostum yok demin cami önünden gectim cenaze vardı.. Oturdum banka dusundum şimdi ölsem cenaze namazına gelıcek kimse bile yok 😞😞😞
aslmoms annekiz6141 annekiz6141 Hiç arkadaşım yok eee yazdınız teselli edecek biz varız ya 💜💜 annekiz6141 cenaze vardı.. kız şuan niye ölüyoruz niye cenazemizi düşünüyoruz 😢😢 Hayat böyle birşey. Normalde ağlarmıydınız bu duruma ?
aslmoms beautiful_ Boğazım ağrıyor şuan moda girersem çıkamayabilirim. 😁 Ama ben hamileler ağladığı zaman böyle çok tatlı hissediyorum. Hormonların etkisiyle bir insan neler yaşıyor. Nasıl bir doğa bu 💜💜💜💜
annekiz6141 Dün annem aradı dert yanıyor babamdan bana 5 krs para vermiyor diye.. Annemin sigortası vardı az bişey onun parasını alabiliyormus başvurmuşlar babam o paraya göz dikmis borcun varsa git çalış demiş annem de babam çalışıp bu yaştan sonra sana mı bakıcam diyomus 🤦♀️ keşke ondan zengin olsamda herkese yetsem dedim.. Gerçekten bu erkekler hiç birşeyi hak etmiyorlar senelerce babam kaza geçirdi aylarca hastanede kaldı annem hep bezledi baktı.. Şimdi gördüğü değer bak 😞
beautiful_ annekiz6141 kuzum şunu demek gerekirse biz kadınlar ne yaparsak yapalım yaranamayız saçımızı süpürge etsek ne yaptın derler sabah kalkar akşama kadar ev iş güç çocuk yeemk derken yaparız akşam olunca geldiklerinde ne yaptınız derler ondan bu konunun çok hassas olduğunu biliyorum ama şuan kendine bu derdi yüklenme bende bazen diyorum keşke çok param olsa da herkese versem ama bu hiç bir zaman mümkün olmayacak
elifsn23 annekiz6141 canım şu an annen bile olsa kimsenin sıkıntısını dinleme içine alma bu dönemde biraz bencil olmak zorundayız karnında bir can taşıyorsun kendini bebeğini düşün onu da üzme
aslmoms annekiz6141 Çok tatlısın ve hamilesin 💜💜💜 Kendini yıpratmadan içini boşalt kötü birşey değil. Arada bir kocana sar. Burnundan getir.
aslmoms annekiz6141 ahahahahha tamam ona sarsana. Kaldır yüzüne baka baka ağla. Neden ağlıyorsun derse uyuyorsun diye de. Ahhh ah ne güzel süreçler bunlar
aslmoms beautiful_ ya siz niye paranız çok olursa başkasına veriyorsunuz 😁😁 azcık beni örnek alın. Zengin olsam böyle kimseyi tanımam. Büütün çevremi değiştiririm 😁😁
annekiz6141 beautiful_ öyle valla inanki.. Bazen diyorum bizimkiler de mi yaşlanınca böyle olucak 🤦♀️ ben tahammulsuzum ama bosarim annemin kafası hep eski kafa nereye gidicen kimin yanına sığınacan kafasında..
annekiz6141 aslmoms yok ya sonra sarılıcak opecek iyyy istemem midem bulanıyor zaten kokuyor geliyo bana kocamda
annekiz6141 aysgl330633 etmeye gerek yokkı tam çıldırmalık biri ağlar diğeri ağlar amannnn.. Biri zaten yanımda 3 buçuk yaşında sağolsun hergün dellendiriyor beni canı sağolsun iyi olsun hoş olsun ama psikoloji bizim nanay oluyor.. Erkekler bu yüzden hiç yaşlanmıyor ne güzel ya 😏🤦♀️
aslmoms beautiful_ evden çalışıyorum ya ben bağışıklığım düştü sokağpa azcık çıksam hasta oluyorum yahu.