iremmmkk Kızlar adetime dört gün varken beta hcG yaptırdım 19.21di hemen ardından ertesi gün yaptırdım 18 olmuş ayrı hastanelerde yaptırdım biri aile hekimi biri hastane bu ne demek kimyasalmı
aslmoms iremmmkk ayrı hastanelerde değerler değişkenlik gösterebiliyor. Net birşey söylemek yanlış olabilir.
Sonay2014 iremmmkk sağlık ocaklarında kan testleri yanlış değerde yanıltıcı olabiliyor mutlaka aynı hastanede ver
Sehho iremmmkk bende bu şekilde özel hastanede kan verdim 18 çıktı ertesi gün başka hastanede kan verdim 17,5 çıkmıştı ama kimyasalla sonuçlanmıştı. Hastane farkından dolayıda böyle olmuş olabilir kimyasalda olabilir
Sonay2014 iremmmkk hayır ama bi kişinin postunda okumuştum üstelik baya da iki değer arasında fark çıkmış kimyasal gebelik sanmış üzülmüş aynı gün aynı hastane de kan verince değer iki katına çıkmış
aslmoms iremmmkk net değer bu olmasada değerlerde farklılık oldu. özelde yaptırıp sağlık ocağında yaptırdım. Fark çıktı aynı yerden devam ettim. Ben 2 gün snra verdim. Siz birde ertesi gün yapmışsınız. Ben 6 gün sonra pozitif gördüm. Her gebelik farklı.
2023z Kimyasal da olabilir ama kanınızı aynı kurumda vermeniz gerekiyor. Labaratuvar sonuçları farklı çıkıyor çünkü.
iremmmkk aslmoms idrar testi yaptım hep Silik amapozitifti mesela sabah erken yapıyorum çıkmıyor öğleden sonra yapıyorum çıkıyor ben hiçbişey anlamadım