cuteregina elakemal gölge çizgisi ya da kuruma çizgisi gibi duruyor bu muallakta kalmamak için bence kan vermeniz daha sağlıklı
cuteregina elakemal bende emin olamadım var gibi ama yok gibi de bence kan verin kaç gün geçti ilişkiden Adetiniz gecikti mi
betuldemirell_06 elakemal lütfen kan ver beni sen teşvik etmiştin de öğrenmiştim aklında şüphe ile yaşamak çok zor❤️
elakemal cuteregina benim bu ay biraz karışık ovulasyon iki kez koyulaşma oldu 15-17 Nisan ve 25 nisan değerlendirdik
mutluuuannemmm elakemal henüz bu tabloya göre çok erken 25 pik olmuş net şekilde bugünüde değerlendirin çatlama ne zaman oldu 25 den sonra o günün üstüne sayın
elakemal betuldemirell_06 evet kuzum senin güzel haberini almıştık hayırla kucağına al inşallah 💖🦋ya negatif çıkınca kan veresim gelmedi dün silik çıktı bugünde öyle çıksaydı verecektim
betuldemirell_06 elakemal kız benim belli bile değildi hatırlamıyor musun kuruma bile daha çok belli eder şuan değerim 187 dün ona rağmen kaset testte aşırı silik çıktı
elakemal aysima56 benimde dün zar zor çekip görünmüştü silik de olsa vardı bugün bile görünüyor dünkü testte