Spor LadyX ah abla ahh hamilyim bide o kadar zor ki aradım işte cvp vermiyor kimi engelemis beni kimi açmıyor ne yapacamm doğum olacak kimse gelmicek ailem tarafı
Spor LadyX ah abla ahh hamilyim bide o kadar zor ki aradım işte cvp vermiyor kimi engelemis beni kimi açmıyor ne yapacamm doğum olacak kimse gelmicek ailem tarafı
yagiz_didem LadyX bana esım almaz bu sene çünkü hem araba aldı hemde mehir borcunu odedı ev aldı. Kaynanam burda olmayacağı ıcın almayacağım kendı anneme de sordum bısı ıstemıyorum dedı düğün var yakın zamanda elbısesını alırım büyük ıhtımal
LadyX yagiz_didem anladım canım en önemli hediyeleri sen çoktan almışsın hayırlı olsun 🫶🏻 tabii ki benim sorum şaka amaçlıydı. En güzel hediye eşimizle ve evlatlarımızla sağlıklı olmamız 🙏🏻
Spor LadyX işte bilmiyorum ki haberleri varmı yokmu ben Tekirdağ onalr ise memlekete agridaa abla acaba nasıl.olack yaa afederlermi
kukulita LadyX benim için kendisinin düşünüp alması önemli olan. 3 yaşında oğlum var daha hiç kendisinden hediye almadım oğlumun büyümesini bekleyeceğim artık 🥺