Selvozge Kızlar merhaba son bir kaç gündür bebeğim ara ara bir noktada toplanıyor hareket edince yada uzanınca geçiyor çok korktum bu durumdan doktorumu aradım 30+5 haftalık hamileyim nst ye girdim çok şükür sancı bişey çıkmadı ara ara yine oluyor doktorum dinlenmemi ve bol su içmemi söyledi sizin başınıza geldi mi neden oluyor bu durum? 🙁
Sedaahmet Selvozge genelde 30.haftadan sonra öyle oluyor canım. Buyüyorlar artık. Ya sağa yada sola sırtını dayıyor benimkide. 39.haftadayım. Her sabah karnım yamuk uyanıyorum 😂 biraz yürüyünce duzeliyor. 😁
Dygnsn 36.haftamdayım bi tarafa yumruk gibi toplanıyor hareketleri azaldı yeri kalmadı sancımda çıkmadı normal yani
anapanda12 Biz 21+5 olduk çok şükür Rabbime bizde de oluyor sanırım ayağını ağzına almaya çalışıyor veyahut da eşim dediyse sen sürekli sabit yatamıyorsun ya o da öyle bi yerde sabit duramıyor karnın başka başka tarafına toplanıyor uyuyo veya başka bişiler yapıyo bebek bu vardır bildiği deyip duruyor (Ben gene de doktora danışacağım) sende strese girme stres de kasılmasına bi yere pusup kalmasına sebep verebiliyor