Yucci Kızlar 30+1 günlük gebeyim dün biraz yoruldum ev işleriyle ama dikkatli iş yaptım hep dinlenerek çalıştım. Akşam bir ağrı girdi bel bölgesine leğen kemiğime adım atamadım yürüyemiyordum ağrıdan sonra ağrı kesici içtim sıcak su torbası koydum belime biraz rahatladı ama geçmedi. Bütün gece ağrıyı hissetmeye devam ettim saat nerdeyse sabahın 7si oldu hala çok ağrım var yürümekte zorluk yaşıyorum. Ne yapmam lazım acaba erken doğum belirtisi mi
huliss Yucci bende sürekli oluyor aynı durum. İş yapınca öyle oluyor. 35 haftalık hamileyim ben de ama o gün iş yapıp kendimi yorarsam belime çok kötü ağrı giriyor hatta oturduğumda kalkmakta çok güçlük çekiyorum ağrıdan uyuyamıyorum bile o yüzden kendimizi yormamak lazım, çok iş yapmamak lazım bu haftalarda dinlenmek gerekiyor
Melike3506 Yucci bence doktora git nst bakarlar. Benim her şey yolundayken dün rutin muayeneye gitmiştim nst de düzenli sancı çıktı benim hissetmediğim ve yatış verildi erken doğum olmasın diye sancı durdurmaya çalışıyorlar ne olur ne olmaz muayene ol için rahatlar bir şey varsa da önlemini alırlar
25255 Yucci şiddetli bel agrusuni bende çok çekiyorum 33. Haftadan beri nts de sancım yok çok az var dedi doktor ama benim yeri geliyor belim kopuyor bugün 35+5 im gitcem kontrole iki gündür bayağı belim ağrıyor karnımda is yapmama rağmen bakalım çıkacak mı birsey
Yucci huliss Doğru diyorsun ama mecbur iş yapmak zorunda kalıyorum. Çok zorlanıyorum artık dayanamıyorum bu bel ağrılarına böyle kitleniyorum adım atamıyorum
huliss Yucci anlayabiliyorum canım dediğim gibi çok yorma kendini, yapılacak işleri gün gün böl, öyle yavaş yavaş yap ya da 36. Haftadan sonraya bırak. Ben geçen bebeğin kıyafetlerini ütüleyim dedim tam 2.5 saat sürdü ve o gece ağrıdan zor uyuyabildim