defnenisa Ilk kizim 39+5 te dogdu normal dogum ile 4250 gram Suan 2.kizima hamileyim 37+1 deyim 3400 civari dediler son kontrolde 38+4 te planli sezeryan olacak kac dogar bilmiyorum 🙈
28nisan zeyn_ppp206 normal doğum canım benimde 40+4 te duş aldım biraz belime doğru tutmuştum akşamına nişan geldi ama kanama kesilmedi acile gittim 3 cm olmuş ağrısız doğum başlamış sabah 10 da 40+5 te kızımı kucağıma aldım. Sancısız gittim yani kesinlikle dus iyi geliyor
zeyn_ppp206 28nisan çok teşekkür ederim dus denerim.bende genelde alıyorum sürekli zaten ama şimdi yine alayim.sicak belime tutayim
28nisan zeyn_ppp206 ayrıca suni falan da vermediler hiç mudahele etmeden açılmanın ilerlemesini beklediler gece 12 de yatış yapıldı sabah 9 buçukta doğumhaneye aldılar 8 cmle
adl_12 askbaby_ ilk bebeğini 38+0 da sezeryan ile dünyaya getirdim 2.450 felan idi 2. Kızımı 36+4 olarak dünyaya getirdim ama 34+0 uyumlu idi SGA’lı bebek diye geçiyor 71 gün yogum bakımda kaldı.. şuan 3 gebeyim Temmuz 16 planlı sezeryan olcak ama doktorum 15-20 hazirandan sonra sen hazırlıklı ol dedi bakalım kısmet..
ikibebeklioluyorum askbaby_ ilk bebeğim 39+4 te dogurdum sezeryanla ☺️ ikinciyi de planladık 38+2 ye en uygun ve gelişimsel açıdan en güzel hafta 38 sonrasıdır
zeyn_ppp206 maside80 41 +3 kadar nasil.beklertiler normalmiydi suni verdilermi nasılsın.baslaxi dogum
umransag Rmeysa_01 bacım geçmiş olsun benim bebeğim de zayıftı 2400 doğdu ama 11 saat sancı çektim çabaladım çok zordu ben de zorlandım doğum anında bebeğim kafasında hafif esik şekilde çıktı sonradan düzeldi ☺️
Hicretyuksek askbaby_ 5 yıl önce ilk doğumum kızım 39+2 de 2850 kiloyla. Geçen sene İkinci doğumumda oğlum 40+2 de 3500 kiloyla doğdu. İkiside normal doğdu. Suan tekrar hamileyim. Bakalım neler bekliyor beni 3 çocuklu hayat 😁
melda1507 askbaby_ 34+4 te 2.250 gibi doğdu , ciğerleri gelişmemişti , kilosuda küvezde 1.900 e düştü , 2 kg olana kadar vermediler 20-25 gün falan kaldı küvezde, Şimdi ikinci gebelikte 30. haftadayım inşallah daha zamanlı doğar bu sefer 💕
28nisan zeyn_ppp206 sancı sırasında da çok işe yarıyor deneyin inşallah sizde de işe yarar. Ben biraz sıcak duş seviyorum ama hamilelik boyunca dikkat etmiştim. En son bebiş gelmeyince onu denedim yoksa bana da suni sanciyla doğum başlayacaktı doktorum
gelgulcoskun aslihanardihan yalancı sancılar var, açılma var mı bilmiyorum, yarın doktor kontrolüm var, bakalım ne diyecekler? Sizin var mı?