aslans neslikyc Şampuan siveno, ecowell Deterjan incia, siveno, green clean Hepsini eczane yada mağazadan alım derim. Trendyolda filan sahte ürün olabiliyor
dgngr neslikyc roxy toz sabun, seba med şampuan ve yağlar, pişik kremi bephantol tercih ettim. Henüz kullanmadım ama en çok onlara güvenebiliyorum.
buskes beyazakgl puresed sampuani trendyolda tukendi gozukuyor nerden siparis edeceksiniz acaba ben bulamadim cunku
june88 Hepsini weleda ve incia markalarından aldım ,, internetten dermoeczanemde var.. araştırmaarım sonucu içerikleri baya temiz ve doğal , hepside sertifikalı
momismom2 Şampuan ve bakim urunlerini siveno aldm camasr deterjani olarakta ilk oğlumda unibabyden memnun kalmstm tkrar onu aldm
bsrelif Şampuan olarak mustelayı öven de var beğenmeyen de. İlk etapta mustelanın konak şampuanı ile yıkamayı düşünüyorum daha sonra normal şampuanına geçerim biraz daha büyüdüğünde dalin şampuana geçiş yapıcam ben. Çok gözünü yakarsa şampuanını değiştiririm. Sıvı deterjan olarak da arkadaşlarımın çoğu dalin kullanıyor bende ondan aldım
zubudabi neslikyc şampuan krem vs olarak mustela veya incia düşünüyorum deterjan siveno aldım leke çıkartıcı olarak baby me aldım
hazelckn neslikyc badger şampuan pişik kremi yağ güneş kremi. Siveno çamaşır deterjanı biberon deterjanı