feyzasena 25 haftalık hamileyim bebek hareketleri günde kaç kez hangi sıklıkla olur ben gün içinde hissediyorum ama bazen akşam boyunca hiç hareket etmiyor normal mi bu durum
mnoa feyzasena günaydın bizde bugün tam 25 haftalık olduk durumlar aynı bazen çok hareketli bazen yok gibi cinsiyet ne sizin
tugcemm_ normaldir benimde şuan öyle doktora sordum normal dedi akşamları bazen uyuyor bazende annenin vücudu yoruluyo o yüzden dinleniyor bebek
senem0987 Çok normal ben bazen 1-2 Gün hissetmediğim bile oluyordu tabi insan panik yapıyor bende yapıyordum ama tamamen normalmiş çikolata ye soluna uzan bakalım
petekzeynep Ay bilmiyorum ya benim oğlan çok hareketli sabah namazından sonra akşama gün içinde çok şiddetli tekmeler atiyo 26 haftalığız valla
feyzasena petekzeynep bazen çok şiddetli atıyor bazende gün boyu hiç kıpırdamıyor ister istemez korkuyorum
Xxx_21 feyzasena Bizde de durum aynı valla bazen hissediyorum böyle hareketli bazen de hareketsiz 23 haftalık olduk
feyzasena Xxx_21 dünden beri hissedemiyorum az bir kıpırdama oluyor oda çok güçsüz gibi tekmesi oluyor normalde hep güçlü sert tekmeler atardı ne oldu anlamadım bayağı korkuyorum da
mnoa feyzasena benimde aynı cumartesi günü randevum var doktora soracam hepsini insan tedirgin oluyor malesef 😔
feyzasena mnoa bugün gittim ama maalesef doktor yokmuş sadece nts bağladılar sancım olup olmadığına kalp atasina baktılar normal çıktı ama ultrasyonla bakmadılar acilde malesef