papatya29 Tahmini 7 gün var sağ kasığımda bugün hafif batma var bu ay letu kullandım. Belki ilaç etkisidir bilmiyorum.
kelebegim123 papatya29 reglimden 5 gün önce içime ‘ben hamileyim ya’ hissi doğdu ve test yaptım sonuç pozitif Şuan 17 haftalığız🧿🥰 🙈😬 Yani ilk belirtim içime doğan histi 🥹
nazliigul papatya29 hiç bir belirtim yoktu her ay düzensiz adet olduğum için muhakkak test yapardım ve testten hemen sonra adet olurdum o zamanda 2 gün geçmişti ve sırf adet olayım diye test yapıp çift çizgi görmüştüm şuan 28+3 deyiz 🙈
gndm papatya29 ben yaşadım kaşık ağrısı ve bel ağrı ve yanma oluyordu normalde bat 22 ben ağrılardan dolayı 17 sinde doktora göründüm, beta 12.5 çıktı, yarın inşallah keseyi görmek için gidecem
3balannesii papatya29 adete bir hafta kala bel ağrısı oldu brnde bide iki üç gün öncesi aşırı halsizlik ve nefes darligi oldu
1_2_3_4 kelebegim123 bende böyle hissedince anladım hamileyim her halde diyip kan vermiştim 😁 28 haftalık olduk bizde
papatya29 gndm Çok erken öğrenmişsiniz 🥹 döllenmeden kaç gün sonra çıkmış oldu yani beta değeriniz? inşallah keseyi görürsünüz sağlıklı bir gebelik nasip olsun 😘🤍
nazliigul papatya29 darısı size inşallah evet çok şaşırmıştım istiyoduk uzun süredir de hiç beklemediğim Bi anda olması hem şaşırttı hem mutlu etti umarım bu mutluluğu sizde tadarsınız ❤️
gndm papatya29 amin siz de güzel haberler alırsınız inşallah 🙏 ya aslında döllenme zamanında oldu ben erken öğrendim
begm_60 Adetim 3 gün gecikmişti test yapmayacaktim hatta ve adet olacakmisim gibi agrilarim vardi sonra esim dayanamayip test almisti gecikmenin 4. Gununun sabahi test yaptim pozitifi gorduk suan 29+4uz 🤭🧿
kelebegim123 1_2_3_4 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻☺️ insanın içine geliyor o his ya 🥰🥰 cinsiyeti ne bebişinin? 💙🎀
parla94 Yumurtlama döneminde göğüs hassasiyetim başladı ama 9. Haftaya kadar geçmedi. Belirtilerim 7. Haftada başladı, adet öncesi bir şey yoktu