betuldemirell_06 24 Nisan beta hcg :42,75 27 Nisan beta hcg:187 düzenli artış olmuş mudur? daha kadın doğuma gitmedim ama ebe olan komşum 4 katı artış olmuş ikiz olabilir dedi sizce olur mu yoksa sizinde böyle miydi?🥺Dpo;13
beyzzsenturkkk betuldemirell_06 benim reglden 2 gün sonra 30 bin küsürdü ikiz sandık ama değilmiş 2 hafta önde gidiyor haftası
dilekmom6 betuldemirell_06 ikiz için düşük bir artış bence. Her gün 4′e katlamalı. Tabi daha erken olduğu için de olabilir bu. Bence ikiz değil
tahamommy betuldemirell_06 değerin güzel artmış canım ama değerle ikiz anlaşılmıyor, sağlıklı olsunda şuan da bence önemlisi o 🌸
loyabloomm Hayır gayet normal çıkmış 3 gün sonrası yapmışsınız 120 civarı olması gerekirken 180lerde . Bu ikiz için düşük bir değer
beyzzsenturkkk betuldemirell_06 bence ikiz değil gelisimi iyi olabilir ikiz icin daha yüksek olması lazım
yasmintr betuldemirell_06 ben 3 gün gecikince 416 beta ile öğrendim, 3 gün sonra 2500 dü betam. Kesin ikiz dedim ama değilmiş hızlı ve sağlıklı tutunan embriyoda beta hızlı yükselebilir demişti doktorum
mihri08 @yasmintr benim değerimde size yakın 3 gün önce 459 du bugün 2576 olmuş sizin sağlıklı ilerliyor mu bu kadar hızlı yükselme tedirgin etti kese için 5+4 te gidecektim normalde bugün daha 4+3 üm
sevvalyilmaz_ Beklenen adet tarihimde yani 17 şubatta test yaptırdım ve daha gecikmemiştim bile 219 çıkmıştı. 23 şubatta tekrar kan verdim 3470 çıktı. 27 şubatta da 15 bin çıktı. Bende ikiz gebelik olmadı bence değerle alakalı bir durum değil gibi.