cicek63 merhaba canım kızlar, kızlar 9+1 haftalık hamileyim yüzüm mahf olmuş durumda kızımda yüzüm tertemizdi hiç sivilce vs yoktu ama şuan çene kısmı dolu yani görseniz çok kötü olmuş yüzüm hep kupkuru pul pul dökülüyor nemlendirici temizleme jeli vs. vs. kullanıyorum ama boş bu durumu yaşayan varmı sizin aranızda 🎀
zeynepyldrm_07 cicek63 normaldir canım hormonlardan hep benimde ilk üç ay cildim çok kötü olmuştu şimdi eski haline döndü tertemiz ☺️
blnmyld cicek63 Sivilcelenme, cilt tonumda değişiklik sarımtırak duruyor karında tüylenme 😭😭 hormonlarımız halay çekiyor bacım normal
Elisa0110 cicek63 bnm de Bi de kararma var çeşitli bölgelerde tuz biber oldu ama sanırım hormonlardan doğumdan sonra büyük ihtimalle düzeliriz inşallah 😊
cicek63 Elisa0110 benimde var 🥺🥺🥺🥺 amin canım yaaa inşallah normalde kız alır derler güzelliği ama ben kızımda çok güzeldim şimdi de 🥴
Elisa0110 cicek63 kız mı cinsiyeti ben inanmıyorum ona ya bnm bebiş erkek mesela erkek bebek de anneye güzellik katar derler şuan hiç alakam yok acaba kız olsa nasıl olurdu diyorum 😊
zeynepyldrm_07 Elisa0110 🤭geldim baktım bu konuda biraz ikilimdesiniz dedim hemen canım bacılarıma moral vereyim hep sen mi bana moral vericen bende elimden geleni yapayım bari dedim🥲🌸💖
yasmintr Aynı durumu yaşadım regl döneminde atardım geneldi bir iki tane, hamile kaldım suratım kustu resmen ve aşırı kuruyor, dudaklarım çatladı, bacaklarım bile pul pul doktorum hormonal normal diyor hep nemlendiriyorum ama hala kuruyor