yorgunannis Bumah ayyy tam girdim bi post açayım dedim bu konuyla alakalı daha şimdi araştırıyordum hangisi iyi diye tesadüfe bak😍❣️❤️🥰 mustela ve bioderma iyiymiş aşko ama orta bişey istersen denize plaja gitmiyorsa organiklik açısından siveno diğer türlü seba med iş görür. Bende kararsız kaldım bizim deniz plaj havuz falan yok sadece günlük dışarı çıkarmak için almak istiyorum yüzleri kolları yanmasın diye acaba hangisini alsam🤔
Bumah Chat cpg de bunu onerdi kullanan vad midir kendimede bioderma kullaniyorum yillardan beri bebise nasil olur acaba
sudeli4 Bumah biz kullanıyoruz doktor bunu önerdi. Duş sonrası biodermanın atoderm nemlendiricini kullanıyoruz güneş için bunu kullanıyoruz. 6 aylıkken biz siveno almıştık ondan da memnun kaldık şimdi 3 yaşında biodermayı aldık çocuk için olanını ben bile kullanıyorum
Bumah kurkmantosuzmadonna bakalim trendyol yorumlardan baktim aslinda bioderma baya iyi gibi yarinda eczaneden sorup alicam burdanda kullanan varsa cikar
kurkmantosuzmadonna Bumah kızkardeşim cildiye doktoru bioderma önermiş onu aldı o. Ama benek için bilemiyorum.
Bumah dgngr aaa oyle mi 7. Ay kontorulnde bu sorayim denize gidicez surekli cocuk kizarmis tavuk gibi olur🤣
Bumah kurkmantosuzmadonna evet o cok iyi bende heo onu kullandim ama bbekte bilemedim buyuk ihtimal bebegede ondan alicam
june88 İncia baby aldım ben dermoeczanemde var ,, aşırı temiz içeriği ve diğer güneş kremleri gibi deriden içeri girmiyor sadece dışta bariyer oluşturuyor
oykusumm Bumah ilk 6 ay önerilmiyor daha sonra siveno kullandım çok çok memnun kaldım hiç yanma kızarıklık vs olmadı
Bumah oykusumm ayy 7 aylik olcak daha kucuk o zaman ya iyi ki sormusum yoksa ben bugun alicaktik doktoru bekliyim en iyis guneste hemen kizariyo yanaklari
dgngr Bumah haha denize gidecekseniz mecbur tabi. 7 aylıksa sorun olmaz tabi. Sen doktora sor yine de. En iyisi bioderma çocuklar için olan bu arada bence.
Bumah dgngr evet bende bioderma alicam doktora bi sorayimda havalar duzelsin denize girmek icin sabirsizlaniyoruz😻