duygukiloken mutluuuannemmm ya bende dün silik gördüm testte şuan işte göğüs hassasiyeti kasıkta çekilme akıntı gibi durumlar yaşıyorum acaba yanıldım mı regl mi olucam düşüncesine girdim
Masal2021 duygukiloken bende bugün bebetime yaptım gecelerde yaptigumda silikte yoktu bugün var ama bilemiyorum seninde pozitif görünüyor kaç dakikada çıktı suya bı tut bakalım belirginlesecekmi ben suya tuttuğum da belirginleşti
beyzakumsal09 duygukiloken Erken gebelik testinde bu kırmızılık belli çıktı son adet tarihim de mart 28
beyzakumsal09 duygukiloken Erken gebelik testinde dün yapmıştım normal gebelik testini de yaklaşık 5 dakika önce yaptım bakar mısınız
duygukiloken gulcrk eczaneden aldım bebetime diye bir testti 5 gün önce yaptım silik yoktu dün silik çıktı
Sumeyyeozy Adetin kac gün gecikti benimde adetim 6 gün gecikti söyledin belirtilerinde hepsi var ama test yapmadım daha henüz sen kacıncı gün test yaptın
Masal2021 duygukiloken anladım canım ins vardır senin benim ilk 10 dakikada hayaletti suya tutunca belirginlesti pembesi korunuyorduk [](https://)
duygukiloken gulcrk tekrarlayacağım 5 6 gün önce bebetime yaptım tek çizgiydi hayalet bile yoktu dün işte yaptığımda baya silik çizgi vardı ve ilk dakikalar testin başındayım ve süre tuttum 2.dakikada silikti