Tomriscvn Bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım kuruttum ve ütülemeye başladım ama belim koptu.Aslında çoğununda ütüye ihtiyacı yoktu.Merak ettiğim her yıkamadan sonra hepsini ütülüyormusunuz yoksa hamilelikde yapılan bir hevesmi bu 🤣
Tomriscvn HakanKemal sevimlipandahii 1cey Eso66 dilarakadir0853 rabiaduru1 Herkes aynısını diyor çünkü bugün cidden belim koptu kendime eziyet gibi hissettim cidden çorabına eldivenine kadar ütüledim daha yarın beni bekleyen bir sürü ütü var bu hep böyle olacaksa yandım dedim ahahah
dilarakadir0853 Tomriscvn kizimda ilk herseyini yikadim ütüledim sonra dogumdan sonrada 1 hafta oyle devam etti sonra biraktim acikcasi cunku gazli bir kizim vardi 4 ay nerdeyse sifir uykuyla gecirdim hirde ütüyle ugrasamazdim 🤣suan 13.5 haftalik hamileyim bundada ayni olur galiba 🤦♀️
rabiaduru1 Tomriscvn dogumdan snra her fırsaattta uyumak isteyecegn için ütü yapmak hayal. Bende sadece kıyafetleri 1 kez ütüleyebilmiştim. Ancak misafirliğe veya dışarı cıkarsak kıyafet ütülüyodm😄
sevimlipandahii Tomriscvn benim daha yok ama bende heves olduğunu düşünüyorum zaten bebek doğunca bir sürü işin birikicek birde üstüne ütü hiç cekilmzz😄
Tomriscvn sevimlipandahii Bide şu var kurutma makinesine atınca zaten ütülü gibi çıkarıyor bende sanırım hiç uğraşamıycam gibi 🤣
sevimlipandahii Tomriscvn Boşver zaten bebek hep kusucak sürekli üstünü falan değiştirmek zorunda kalacaksın 🥹 oyy sağlıkla gelsin