keleebeeekkk anne189 bende çaya şeker atmayı bıraktım dondurma falan yemiyorum ama ekmek sıkıntı bi bende
anne189 keleebeeekkk bence iyi gidiyor her şey siz progestan da kullanıyorsunuz güzel sonuçlar gelecek Allah’ın izniyle benimde çarşamba günü
keleebeeekkk anne189 güzel şeyler duyalım inşallahhh yükseldi diye normal devam etme sende dikkat et yine ne olur ne olmaz
anne189 keleebeeekkk merhaba randevunuz yarındı dimi merak ediyorum doktor ne diyecek diye hayırlı haberler alın inşallah
keleebeeekkk anne189 çok teşekkür ederim canım salıya ertelemek zorunda kaldım ama şuanlık bir sıkıntım belirtim yok dün yine temizlik yapmak zorunda kaldım ona rağmen ağrı sızı yok ama sertleşme çok fazla oldu ona da zatn ilk söylediğimde normal demişti
keleebeeekkk anne189 doktora gittim 35mm ölçtü su seviyesi de normal dedi ama rahim ağzını karından ölçtü mesane doluyken pek içim rahat etmedi mesane boşken alttan bakmam lazım diyor ama bakmadı
anne189 keleebeeekkk neden bakmadı. Benimkide öyle işte vajinal muayne çok zorda kalınca yapıyor anca. Benimde o yüzden içim rahat etmiyor. İyi şeyler söyledi yani. Demekki bir gereksinim görse bakardı iyisin demekki 🌸
keleebeeekkk anne189 sana da karından mı 35mm ölçtü mesane de doluydı benim idrar tahlili vercem diye ama içim hâlâ rahat değil
anne189 keleebeeekkk vajinal 35 mm dedi benim içimin rahat etmeme sebebi. Doktor değil asistan vardı. Asistan doktor ona güvenemiyorum. Detaylı doktoru da karından 25 ölçmüştü
anne189 keleebeeekkk mesane doluyken doğru olmuyormuş evet ama daha mı kısa çıkıyo daha mı uzun bilmiyorum
keleebeeekkk anne189 vajinal ölçüldüyse rahat olsun bence ya benim doktor hiç umursamadı bile ben panik atak geçirirken
anne189 sirius8 keleebeeekkk demekki iyisin öyle düşün geçende iyiyim iyi hissediyorum demiştin bir şey olsa ciddiye alırdı mıhakkak
sssvdaaa anne189 inşallah benimki de öyle olur 1 haftadır progestan kullanıyorum dinleniyorum siz kullandınız mı
keleebeeekkk anne189 evet bedenen iyiyim de psikolojik olarak aslaa😂😂 Doktor korkudan bir şey demiyor benim taktığımı bildiğinden diyo şimdi sana erken doğum riski şu bu anlattılar demi haftan büyük korkma artık bir şey olmaz diyor