Rojdiyebiri allah sana çok hayırlı ve çokkkk güzel bir evlat versin aşkım benim. Şimdi ben sana minik bir taktik vereyim naçizane yumurtlama takibi çooookkk stresli. Stres de vücuttaki kortizolü arttırdığı için progesteron hormonunu baskılıyormuş ve bu sebeple ilk yerleşmeyi engelliyormuş.
Bence takip yapma. Bir gün arayla adet sonrası ilişkiye gir. 13-14-15. Günleri özellikle değerlendirebilirsen şansın daha da artabilir.
Bu arada ilk trimester düşüklerinin %90 sebebi bebekteki genetik problemlermiş. Biz ne kadar uğraşsak da onu düşüremeyiz bence canım o konuda da için rahat olsun.
Kocanla güzel şeyler hazırla, kendini güzel hissettirecek şeyler yap. En rahat olduğun zamanlarda ilişkiye gir inan ki olacak.
Doktora stresli olduğumu söylediğimde bana dünyanın en ilkel şeyi bu demişti. İnan ki öyle. Yaşadığımız kötü tecrübeler, duyduklarımız, gördüklerimiz çoook azınlık. Dünyada şuan bile bir sürü insan sağlıklı doğum yapıyor. Eğer doktor sana hiçbir sorun yok dediyse ihtiyacın olan şey sadece zaman ve sakinlik. Derin nefes al ve aşkla bebeğini planlaa 😍😍😍