bebek_telli 5+4 haftalığım bugün doktor muayene etti kese görünüyor 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım eğer duymazsak hazırlıklı gel alttan muayene edicem dedi Tedirgin oldum ne yapmalıyım
damla6565 bebek_telli tedirgin olmana gerek yok vajinal muayene zararsız herhangi bir zararı olsaydı doktorlar uygulamazdi. Ben de ilk muanede vajinal muane olmuştum şuan 6 aylık olduk bile
allyslife bebek_telli tedirgin olma ben 7.haftaya kadar hep alttan muayene oldum, bazı kadınlar tıraş/ağda yapmamış olduğu için tedirgin olup reddediyorlar onun için hazırlıklı gel demiştir
ozlm4835 bebek_telli benimde aynı şey başıma geldi 2 defa vajinal muayene yaptı hatta çok şükür herşey yolunda 35. Haftadayız
gulsahkandrms bebek_telli hiç korkma ilk gittiğimde karnımdan göremeyince vajinal bakmıştı. Hiç acıtan bişi değil, 3 cm falan içeri ittiriyo 2 dk sürüyor zaten
humaakusu bebek_telli tedirgin olmana hiç gerek yok acı bile hissetmiyor insan ben iki hamileliğimde oldum korkulcak bişey değil bence
sarilale123 bebek_telli hiç tedirgin olacak bir durum değil, belki de kese görünmeyince vajinal muayene olmuştu m
[silindi] bebek_telli hiç tedirgin olmanıza gerek yok geçen gün bende hastaneye gittim kalp atışını dinlemek için vajinal muayeneyle kalp atışını dinledim
negna bebek_telli tedirgin olma lütfen hiç bir zararı yok ben en son 11+3 te gittim Vajinal muayene oldum. Bakalım bu gitmem de bebeğim karından görünecek mi