Dilanduru 2.5 yaşında kızım var çalışmak istiyorum kreş ücretleri çok pahalı kreşi olan iş yerleri var mı bildiğiniz İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe Sultanbeyli civarında arıyorum
Havin49_ Dilanduru yani büyükşehirin var bildiğim kadar ama diğer şekilde işyerlerinde kreş olacağını sanmıyorum
momyy280_ Dilanduru benim bildiğim sadece devlet kurumlarında kreşli iş oluyor özel kurumlarda duymadım
yagiz_didem Dilanduru devlet kurumu olmadığı sürece kresli iş zor. İbb nın kreşi 2 yaştan ıtıbaren alıyor başvuru yapın derim ben vermıstım ama sonra sureklı kapandı açıldı dıye özele gondermıstım
Dilanduru Havin49_ belirli sayıda bayan çalışan varsa kreş desteği oluyor diye duymuştum ama hangi iş yeri için geçerli bilmiyorum
Dilanduru yagiz_didem bi ara Sancaktepe de büyük bi tekstil firmasının kreşi olduğunu duymuştum tekstil işide daha önce hiç yapmadığım için başvuru yapmadım
miracsevim Dilanduru ben böyle bir şeyi ilk defa duydum eğer varsa benimde arkadaşlarım var Avrupa yakasında olan yerleri de yazın bi zahmet
Dilanduru miracsevim tam olarak nerelerde var bilmiyorum ama araştırıyorum öğrenirsem sizede dönüş yaparım