cicekbahcesi_ güneşte kurutuyordum hep hava kapalı ve sepeti dolmuş hemen kurusun istiyorum da çekme falan yapıyor mı
zeynepd18 cicekbahcesi_ üstte kalsın Bende ilk defa yıkayacağım hazırlık yapacağım ama çok kararsızım
damlasv cicekbahcesi_ yapıyor askıda kurutmanız gerek her ayarı denedim ya ıslak kalıyor ya çekiyor piyasadaki en iyi kurutmalardan birini kullanıyorum olmuyor yani çözemedim
orhismommmmmm cicekbahcesi_ ben Önce makınayı yıkadım sonra boş çalışırdım sonra kıyafetleri attım güneşte kuruttum en son kurutmanın havalandırma ayarında attım tozu çeksin diye
ikiemanetinannesi cicekbahcesi_ Altus marka benim ki yapmadı şükür. Hijyen de kuruttum. Balkon küçük evin içinde de kurutmak olmazdı ya Allah dedim attım valla🤭
damlasv orhismommmmmm bu yapılabilinir doğuma yakın tozlanan kıyafetler için çok mantıklı olmuş aklıma gelmemişti
orhismommmmmm damlasv ben simens kullanıyorum çekme yapmamış ay. İlkkez attım bu arada battanıyelerı fln aceba deviri mi yüksek yaptın
damlasv orhismommmmmm deviri kendi ayarlıyor sadece program seçebiliyorum dijital olarak çamaşır kurutma aynı model üst üste birleşik çamaşır hangi programda yıkarsa kurutmaya da onu yapıyor
damlasv orhismommmmmm bebek dolabını 4 ay önceden yaptım hepsi tozlanmaya başladı yıkayıp durulayıp ütüleyip koymuştum kara kara düşünüyordum tekrar mı yıkayacağım diye havalandırma programından sonra tekrar ütü gerekir mi acaba
orhismommmmmm damlasv aşkım sanmıyorum kırıştırmıyor ki zaten havalandırmaya at tozu çeksin yeter bence eğer kırışıksa ütüle
rabia06rabia orhismommmmmm gerekmiyo cnm havalandırma programı sicak calismiyo biraz soğuk kurutma yapiyo yani sadece tozunu aliyo ütü ye gerek olmuyo
iremm00 cicekbahcesi_ ben atıyorum çekme yaşamadım hassas,yada bebek programı var o şekilde kullanıyorum