hilalaselll4 Kızlar yarın 16 haftalık oluyoruz hayırlısıyla bu ikinci gebeliğim kızımda galiba 17 haftalıkken hissetmiştim ikincinde erken hissediliyor diye biliyorum bizde sanki ufak kıpırtılar var gibi emin olamadım sizde durumlar ne
sudeborakk hilalaselll4 askım evet ikincide daha erken hissediliyormuş muhtemelen ondan hissetmeye başladın bende daha tık yok 🥲
1melekannesi3858 hilalaselll4 askimm dün ile bugun baya netleşti benim bebisin hareketleri güçlendi baya maşallah 16+4
parildayanyildiz2 hilalaselll4 bende aynı oldu ilkte 17de hafif gıdıklanma gibi hissetmeye başladım bu gebeliğimde de baloncuk patlar gibi kayma gibi bir hisle hissettim aynı 17de
orhismommmmmm sassolsobe22 biraz kilolu musun canım bende öyle Sureklı hissetmedım sadece minik kalp atışı gi pıt pıt sonra 18 e kadar olmadı düz uzan elini koy
sassolsobe22 orhismommmmmm yo değil aslında hatta tam tersi zayıfım ve cinsiyetimiz bile 11. Haftada belli oldu doktor zayıf olduğun için dedi
alimom21 Hareketi hissedenler nasıl bir hareket yani kayma tarzı mı yoksa böyle orda bişey varmış hissi gibi mi