Denizz44 Denizz44 Pcosum var adetlerim düzenli ovülasyon testi denemek istedim bu ay başlamış mı sizce
Bereninannesi Denizz44 pik olması için iki çizginin de net koyu pembe olması gerekiyor diye biliyorum
allyslife Denizz44 pkosta yumurtlama değişebiliyor bende de pkos var, reglim düzenli ve yumurtlama da hep 18.günümde oldu aylarca. Sen de teste devam et 1-2 ay kendi gününü bulursun böylece, sonra teste ihtiyacın kalmaz zaten
Denizz44 @Esma006 @Selim_Alparslan @allyslife Bereninannesi kızlar pik mi sizce yoksa test yapmaya devam mı edeyim
mutluuuannemmm Denizz44 canım daha bir kaç gün var teste devam ve 2 günde 1 ilişkiye devam et pike kadar
allyslife Denizz44 yok canım biraz daha var, teste devam, gün aşırı ilişkiyle devam et pik olana kadar. Pik olunca 2-3 gün üst üste
allyslife Denizz44 canım her ay yumurtlama olmayabiliyor, her ay farklı gün yumurtlama olabiliyor. Her gün test yaptıysan kaçırmamışsındır ama belki bu ay yeteri kadar yumurta büyümemiştir ya da geç yumurtluyorsundur, devam et teste anca öyle anlarız
mutluuuannemmm Denizz44 hiç öyle düşünme bak bence aylarca hep 14 günü ve 16 değerlendirdim geçen ay bunları kullandım meğerse 17 pik 20 çatlama okuyormuşum geçen ay öyle oldu bu ayda mesela bugün 17 dün yaklaşmıştı pike bakalım saat 17:00 yapıcam öyleyse demekki hep kaçırmışım
Denizz44 mutluuuannemmm Pcosum ama adetlerim düzenlidir bence bende 20. Günden sonra pik yakalayacam bende hep 10-16 günleri değerlendirirdim bilmeden