zeynepyldrm_07 Alya05 ellerine sağlık çok güzel görünüyor 😋 benim menüde de et sote pilav cacık var 😂
Deleted33000 Alya05 evet canım mesela az önce akşam yemeği geldi yedim kaşarlı kofteydi ve yanında taze fasulyeyi soğanla suda haşlamışlar sadece suyuyla falan geldi yiyemedim sadece köfte çorba yedim
azra01 Alya05 ıspanağım yok çorba da dün yapmıştım en iyisi salçalı domatesli makarna cacık yapayım en pratiğinden çünkü bugun aşırı yoruldum bir kac gundur temizlige baslamistim dogum temizligimi yaptim bitti cok şükür şuan pertim💆♀️💆♀️
annekiz6141 Alya05 hastayım bacım sana aşırı hamaratsin onca bebeyle var ya maşallah kız sana 😘😘😘 hamikeyken de boylemiydin? Evde kizcemle ben varım sadece 4 gibi patates salatasi yedik akşam da mantı yapıcam visnem var onuda kaynatıp meyve suyu yapayim bari
sarilale123 Alya05 biz de en kolayından tavuk sote mantar çorbası makarna var, yanına üşenmezsem salata yaparım 😁
iremm00 Alya05 kızımla kendimi tavuklu pilav,ve cacık yaptım 🥹🥹yarım saatte yeriz inşallah afiyetler olsun
selos1 Alya05 Afiyet olsunn 💞 Bizim menüde de bugün köfte patates kızartması çoban salata pilav var 😋