cuteregina Alya05 en sevdiğim yemek tembel avrad yemeği deriz biz Akşama kabak sulu yaptım yanına pilav cacık salata ve sütlaç
beautiful_ Alya05 benimki belli değil ama kocişim katmer istedi onu yapıcam şuan yemeği sonra düşünürüm 😂
cuteregina kurkmantosuzmadonna ya bugün söyledim canım taze fasülye çekiyor diye markete de gidemedim o yüzden ona yakın kabak yaptım ben de afiyetle yiyin
kurkmantosuzmadonna cuteregina yaa keşke imkan olsa da sana da göndersem. Sana da afiyet olsun canım.
cuteregina kurkmantosuzmadonna ya henüz gebeliğin başındayım altı haftalık ama aşerme olayını psikolojik olarak da olsa yaşıyorum bugün taze fasülye günüydü
azra01 Alya05 ıspanağım yok çorba da dün yapmıştım en iyisi salçalı domatesli makarna cacık yapayım en pratiğinden çünkü bugun aşırı yoruldum bir kac gundur temizlige baslamistim dogum temizligimi yaptim bitti cok şükür şuan pertim💆♀️💆♀️
Deleted33000 Alya05 mecbur yiyorum işte canım hangi birgün dışardan getirecem bazen sağolsun eltim biseyler gönderiyor onları yiyorum