berzeh Arkadaslae 4 gun once spinal anestezi ile sezaryen oldum. Mecburi bebek tersti sancilarim baslamisti ameliyat olmak zorunda kaldım. Herneyse. Bu sekilde dogum yapanlarin yorumlarina bakiyorum da 2. Gun toparlandik hic agrim olmadi Yada cok az oldu vs vs diyenler öyle cok ki Bende zaten anskiyete var Diyorum yolunea gitmeyen bsyler mi var acaba diye Hala dik yuruyemiyorum Minik minik adimlarla zar zor adim atiyorum Cabuk yoruluyorum nefes nefese kaliyorum Dikis yerlerimde asiri hissizlik uyusma Bebegi emzirirken dikislerim cok agriyor Ara ara bas agrisi ama cok fena Bel agrisi Sersemlik hissi gozlerim icine cokmus zaten goz altlarim morarmis Bebege bakmaya calisiyorum sagolsun annem yardimci oluyor ama dogru duzgun dinlenemiyorum bile Gundeyim ama Eski halime ne zaman gelirim Dinclesirim Ayaga kalktigimsa yorgun kalkmam Cabuk yorulmam Psikolojim cok bozuldu 😪 Hep halsizim Sersem gibiyim sarhos gibiyim.
1cey berzeh 2 günde toparlanilmaz ama yürümek zor gelse de yürüdükçe bi sonrakinde daha iyi oluyorsun benimle aynı zamanda doğum yapan kadın baya iyi yürüyordu ben daha yavaş ilerledim çünkü canım tatlıydı😅 yürüdükçe iyi oldu gerçekten. Kalkarken vesaire illaki kaslar zorlanıyor çok normal. Dikiş yerinden çok baş boyun kafa ağrısı çoktu bende ve kafamı kaldırıp emziremiyordum bile bazılarında bu yok mesela. Herkesin farklı süreci yani. Hissizlik zaten aylar sürmüştü bende. Bebeği emzirirken olabildiğince en rahat pozisyonunda ol yastıkla falan destek olsunlar. Bebek uyudukca vakit buldukça uyu dinlen bir kaç güne daha iyi olacaksın inşallah
Seloloo berzeh yürüdükçe atlatılıyor, dikişinizi çok sıkmadan tutacaj şekilde sarmanızı tavsşye ederim korse gibi değil, hafifçe toparlasın ki maksat yürüdükçe sarkıp yormasın daha dik durabilin. Ben eşarp dolayıp daha dik yürüyebilmiştim böylelikle nefes nefese kalma sorunum kalktı
miinno berzeh 7 yıl önce sezeryan oldum ama genel oldum spinal degil iyiki öyle olmuşum doktorum önermedi ben yapmam bel ağrısı başladı ağrısı kalıyor diye 10 güne toparladım dikişlerin ağrıması normal dik yürümeye calış kahve tüket simdi temmuz da ikinci bebişimi kucağıma alacağım şuan lohusa dönemin biraz kendi elinde canm toparlamaya çalış bırakma kendini sağlıkla büyüt inşallah 😊
tupbeybi berzeh büyük bi ameliyat, kim ne derse desin toparlaması bana da çok zor gelmişti. Herkesin bünyesi de aynı değil, yavaş yavaş toparlayacaksın merak etme
berzeh 1cey ay insaAllah yaa Cok halsizlik var bide bende Ayaga kalkinca gucum yokmus gibi Psikolojim bozuluyor
1cey berzeh geçici hepsi emin ol, kendine bak ye iç uyu, buzlukta stoğun varsa yemeyi içmeyi kolaydan halledin. Çok kötüyüm dedikce de kötü oluyorsun ama iyiyim iyi olacağım diye motive et kendini, ağır işten kaçın tabi
Mara1 berzeh ben oldum. Ölüm gibi bir şeydi yaşadığım. Bende neden böyle oldu ameliyat çok zordu sonrası çok zor. Bugğn 7. Gün ben bazen ne kalkabiliyor ne adım atabiliyorum kımıldayamıyorum dahi. Herşey kabus gibii