eminekyr allyslife ya merkeze çok uzak bir yerdeyim inemiyorum öyle diyim size birde adet sonrası böyle çıkması düşündürüyor beni , hep bi yanım ya testler yalancıysa
allyslife eminekyr işte bunu anlamanın tek yolu kan vermek, sağlık ocağı yok mu peki? Pazartesi kan versen orada?
feyzaciim eminekyr sen hamile olduğunu hissediyo musun? Memelerin falan farklı mı? En büyük ve ilk değişim o bence meme büyümesi damarlanması bir de bitmeyen kramplar
feyzaciim eminekyr canım çok silik gördümm. Sen şu an adetli misin kanaman var mı? Bir de sana bir şey söylicem benim adetime iki gün varken yaptığım test kalbim gibi bembeyaz negatifti. Ertesi gün yaptığım test silik çıkmıştı. Betanın idrara geçişi de zor oluyor
eminekyr feyzaciim ben adet oldum bittiği günden beri silik görüyorum bugün son ilişkiden sonra 11. Gün
eminekyr feyzaciim 29 yaşındayım ilk gebeliğim olacak , adet belirtilerim var göğüs hassasiyeti damarlanma var evet ama şişkin değil, adet olduktan sonra bunların devam etmesi beni sapıtırdı, yumurtlama günüm geliyor siz düşünün 😄
ebrudefnee eminekyr ben pek göremedim gibi ama gittikçe koyulaşması lazım varsa da bence emin olmak için kan verin direk
feyzaciim eminekyr o zaman yoktur gebelik çok zaman geçmiş üstünden. Sen yumurtlama dönemini güzel geçirmeye çalış şimdi demek vücut verici moda geçti bu ay gebe kalırsın sen
feyzaciim eminekyr o zaman yoktur gebelik çok zaman geçmiş üstünden. Sen yumurtlama dönemini güzel geçirmeye çalış şimdi demek vücut verici moda geçti bu ay gebe kalırsın sen
eminekyr feyzaciim inşallah allahım nasip etsin, değerlendirmeye başladım zaten adet biter bitmez bende öyle düşünüyorum vücudum hazırlanıyor gibime geliyor
feyzaciim eminekyr bir tık daha belirgin olması gerekirdi o zaman bu kadar geçmişse bu ayı atlama değerlendir bence hayatım. Böyle söylüyoruz ama diyorum yaa sen ne hissediyorsun bence gerçekten kadın hissediyor o bebeğin orda olduğunu
CokCahilsinKeskeOlsen eminekyr koyulaşma olması gerekirdi yinede kan verin net cevap alırsınız. Bazı dönemler hCG de artış olurmuş 3-4 değere kadar gebelik kaynaklı değil hormonel kaynaklı olurmuş. Belki de testler bunu algıladı ondan böyle çıkıyordur.
eminekyr CokCahilsinKeskeOlsen artık bende sizin gibi düşünüyorum o yüzden silik çıkıyor diye bugünde yaptım aynı koyulaşmadı
CokCahilsinKeskeOlsen eminekyr Hakkinizda hayırlısı olsun az da olsa koyulaşma olması gerekirdi bu güne kadar.