momyays Yahu biz eşimle süt gibiyiz bizimki 32 günlük oldu hala açılmıyor rengi. Sizin nasıldı nasıl degisti yazabilir misiniz?
Baklavaseverim momyays 6. Aya doğru belli olur 3. Ay da yavaş yavaş açılır da ne olacak beyaz olmazsa canım sanki 🤣
orhismommmmmm momyays cahil bu eski kafalı insanlar esmer olsa noluyormus illa açılıp beyaz mı olması gerekiyormuş sen esmer olsan demekki seni zorbalayacaklar aynı benim cahil kaynana da öyle beyaz olsun dıyor saçma sapan
momyays @imbree ya inan bana kalsa zaten farketmiyor ama o kadar sıkıldım ki bu cocuk kime benziyor muhabbetinden her gelen aynj yorumu yapınca sinirim bozuluyor
annebebeka momyays yenidoğan bebek bu her ay değişir ve her ay farklı birine benzer, cidden şu ilk günden kime benziyor muhabbeti aşırı can sıkıcı
imbree momyays duymayın o sesleri diyeceğim ama lohusalık insan her şeyi kafasına takıyor. çok küçük henüz daha kaç kez değişecek kim bilir 🙂
Baklavaseverim momyays Anlıyorum tahmin etmiştim zaten şu an daha yeni zamanla açılır ten rengi dediğim gibi 3 ay dan sonra yavaş yavaş açılıyor 1 yaşına kadar da yolu var canım
momyays @HiravEmir hala açılmadı seninkinin rengi bilmem ne diyip diger eltilerle kıyaslıyor sinirim bozuluyor ondan
daisymom_99 momyays benimki kanlı canlı maşallah onlarınkinden gelişimi daha iyi ondan öyle de sen de, benim bildiğim bebeklerin kırmızı olması iyi zaten sağlık açısından ,ne yani sapsarı mı olsun bebiş sarılık gibi çekemiyor onlar boşver takma kafana be💜