birazbilgi Bu firma ile fetal dna testi yaptırıp süreci olumlu ya da olumsuz geçen arkadaşlar varsa başından geçenleri anlatabilir mi? Bu hafta içinde bu firmaya kan vermeyi düşünüyoruz olumlu olumsuz yönleri ile yaşadıklarınızı anlatabilir misiniz?
Aleynaaaag birazbilgi merhabalar kasım ayında ben yaptırdım açıkçası süreçten çok memnun kaldım evime hemşire bayan geldi kanımı aldı ve sonuç 5.günde çıktı
busraaker birazbilgi merhaba Kasım ayında yaptırdım Ankara’da. Geniş paneldi pazartesi vermiştim cuma mesai bitmeden dönüş sağladılar. Dolar üzerinden alıyorlardi ücreti o zaman 11.500 TL gibi bi ücret ödemiştim
pimpirikliana birazbilgi iki hafta önce yaptırdım fiyatı 12.5 demişlerdi geniş panele arkadaşımın bir kaç gün önce 11 bine yaptırdığını duydum ve söyledim bana da 11 bine yaptılar. Sonucum 14. günde çıktı aradım açmadılar mesaj attım dönmediler iletişim çok kötüydü 😔Sonucumda da Turner sendromu yüksek risk çıktı şuan kahroluyorum 😔Amniyosentez yaptıracağım 😔
birazbilgi Aleynaaaag öncelikle çok teşekkür ediyorum cevabınız için broşüründe babyseq nipt yazıyor intergen sayfanın altında yazıyor bu şekilde sizin de sonuçlarınız böyle mi geldi aynı firma değil mi örnek raporu bu şekildeydi
Aleynaaaag birazbilgi evet aynısı bende de yazıyor ve ben geniş panel satın almıştım bu görsellerden farklı olarak geniş panel sonuçlarımda vardı
birazbilgi Aleynaaaag tekrardan çok teşekkür ediyorum biz de geniş panel düşünüyoruz inşallah kolaylıkla ve hayırlı haberlerle öğrenmiş oluruz sonuçlarımızı
Aleynaaaag birazbilgi amiiinnn güzel sonuçlar alacağına inanıyorum geçtiğimiz hafta İstanbulda yakın arkadaşım da yaptırdı mutlaka indirim isteyin kendisi 12.500tlye yaptırdı bilginiz olsun 💙
birazbilgi pimpirikliana İnşallah amniyosentezde hayırlı haberler alırsınız da riskli bir durum yoktur. Hayırlı haberlerinizi duymak isterim sağlıcakla kucağınıza almanız için dua ediyor olacağım. 💕