Merhaba sevgili hamileler ve anneler 💐
Gebeliğimin 4. Ayından itibaren ayda 2 kutu antibiyotik kullanır hale geldim hepsi doktorumun verdiği ve kesin kullanmam gerektiğini söylediği ilaçlar 4. Ayımda vajinal enfeksiyonum vardı onu bitirmek için kullandık ardından mantar oldum onun için kullandım şimdi de idrarımda yoğun enfeksiyon çıktı 2 kutu monurol kullanmama rağmen devam edince ağır içerikli 2 kutu 10 günlük antibiyotiğe başladık, bununla beraber diş etlerim iltihap yaptı bebeğe geçmesin diye de diş için ayrı 10 günlük antibiyotiğe başladım, bu kadar yoğun ilaç kullanımım olduğu için bebek hareketleri maalesef eskiye göre azalıyor ağzımda sadece ilaç ve kan tadı oluyor benim gibi bu kadar sık ve yoğun sağlık problemi ve ilaç kullanımı yapan anneler varsa doğumdan sonra beklenmeyen bir durum yaşadı mı maalesef merak ediyorum .. bebeğim gelişim olarak 3 hafta önden gidiyordu ilaç kullanımım yüzünden bir hafta geriye düştü gelişim geriliği denecek boyutta değil ama boyuna göre zayıf bir bebek olacak gibi gidiyor enfeksiyonlarım düzelmedikçe gerçekten psikolojik olarak çok kötüyüm bu şekilde bir hamilelik geçireceğimi tahmin etsem asla hamile kalmazdım çocuğum için çok üzülüyorum çok fazla ilaca maruz kaldı 7. Ayımdayım kramplarım sebebiyle her hafta acilde serum taktırıyor doktorum antibiyotıkler her şeyi tetikliyor erken doğar mı gebelik zehirlenmesi Yaşar mıyım tarzı soruları kafamda dönüp duruyor