seniseviyorumallahim Semilk05 bence sokakta doğurmamız onlar için daha iyi sorumluluk onlara kalmamış oluyor
clementine16 seniseviyorumallahim bana hiç tiroitle ilgili bir şey sorulmadı daha önce ve tiroit ve riskli gebelikle ilgili bi şey söylenmedi ya da riskli doğum. Sadece takibini yaptırıyorum dahiliye ile ilacımı aksatmıyorum ama doğumda bir zorluk olabileceği ve doktorların istememe durumunu ilk kez duydum gerçekten
seniseviyorumallahim clementine16 ben daha önce doğumumu araştırma hastanesinde yaptığım için bu durumla karşılaşmadım
seniseviyorumallahim _mommmm büyükçekmece canım. Ya hayırlısı tabiki ama insan streess olıyor ister istemez belirsizlik kötüymüş
Semilk05 dgngr kafam allak bullak başka bi doktora aldım randevu 2 gün sonrası için ona gidicem. Yan etkisi de ne bilim ben kızıma hamileyken 125 mg kullanıyordum
ageldim dgngr Ben sabah erken kalkıp içip tekrar uyuyorum , siz ayakta kalın demişsiniz doktor mu böyle söyledi ?
dgngr ageldim hayır annem troid hastası. Erimesi için doktor hareket edersen daha iyi sindirirsin demiş yıllar önce
Esraaaylmaz Semilk05 canım merhaba benim de şu an tridim hızlı çalışıyor henüz doktora gidip ilaç alamadım iki hafta oldu randevu bulamıyorum sen ne zaman öğrenmistin trid hızlı çalıştığını açıkçası korkuyorum da ben bişi olur mu diye
Semilk05 Esraaaylmaz merhaba benim ilk gebeliğimde de vardı bunda da direk hamile olduğumu öğrenince sanırım kan verdim öle başladım ilaca ama ben genel de troit gebelik dışında da sıkıntı o yüzden direk kan veriyorum