lili77 anneolmakdemek Nilüfer hanım ilgilendi 10 iş günü içinde çıkabilir ama bazı durumlarda 15 iş gününe kadar uzayabiliyor dedi inş uzamadan hepimizin sonuçları hızlı ve temiz çıkar
melike_annee Babyy_Mom bende bu firmada yaptırmayı düşünüyorum doktorumun önerisiyle inşallah sizde sağlıklı sonuçlar alırsınız
anneolmakdemek lili77 inşallah biz de 4. Gün oldu bekliyoruz. Biraz beklemek yorucu ama sonucu güzel olacak inşallah 🙏🏻
lili77 melike_annee ben başından beri fetal dna istediğim için 11. Haftaya girer girmez yaptırdım. Bazı test firmaları 10. Haftadan itibaren yapıyor bazıları 11
lili77 anneolmakdemek sonucunuz çıkınca haber verin çarşamba günü kan verdim ama iş günü olarak sayınca malesef bugün 2. Gün oluyor :D
nurbanucil lili77 biz panaromada yaptırdık ve çok ama çok memnun kaldık. İlgi ve alakaları olsun, testimizin söylenenle aynı hatta 1 gün öncesinde çıkmış olması olsun bizim için çok önemliydi. Biz yaptıralı bir ay oldu, 450$ tuttu.☺️
melike_annee nurbanucil merhabalar siz hangi haftada yaptırdınız birde kaç günde çıktı bende bu firmada yaptırmayı düşünüyorum
anneolmakdemek lili77 evet ben de 25 nisanda verdim çok oldu ama iş günü sayınca daha sadece 5 gün oldu. Açıklanınca yazarım buradan size de
anneolmakdemek lili77 yani inşallah cumaya kadar çıksın da bir hafta sonu daha beklemeyelim istiyorum açıkçası
kucukedipatisi gzdeozn 3 gun once genoksa yaptirdim. 16 bin fiyat verdiler. doktorun anlasmasina gore degisiyormus.
melike_annee Bende panorama da yaptırdım.Dün aldılar kanı heyecanla bekliyorum sonucu inşallah risksiz sağlıklı sonuç alırız
anneolmakdemek lili77 henüz haber yok. Yarın tekrardan soracağım. Ama sanki önümüzdeki haftaya sarkacak gibi konuştu danışmanım
Cisemmmm Normalde 22 bin desi doktorum ama ben komisyon almıyorum kul hakkina giremem dedi 15 bin ödedik firmaya
asllsysll Cisemmmm merhabalar, bize de gebelik takibimi sağladığım doktorum 27bin dedi Fetal için aradık 30k dediler neye göre bu fiyatlar değişiyor genoksta bi bilginiz var mı ben çok karmakarışığım ya 😒siz neyle hangi numarayla iletişime geçtiniz yardımcı olabilir misiniz