yenibiranne__ Kızlar bugün 7.gün geçen hafta pazartesi alınmıştı kan hala çıkmadı sürekli yazıp darlamakta istemiyorum ister istemez merak ediyorum sizinki kaç günde çıkmıştı
June6 yenibiranne__ ortalama 14-15 güne çıkıyo firma firma değişiyo ama size kaç günde çıkar dedilerse o tarih arasında çıkar beklemesi çok stresli biliyorum ama bide yurtiçi olan daha çabuk çıkıyo gibi
ciceki yenibiranne__ ben fetal dna yaptırmadım ikili tarama yaptırdım onun sonucunu da beklerken sizin gibiydim yazıp duruyordum sürekli onlarda çıkmadı çıkınca doktorunuz sizi aricak diyip duruyordu tam 7 gün de felan çıkmıştı 😅😅 insan ister istemez sabredemiyor
sifadrmaz yenibiranne__ 10 gün oldu hala çıkmadı benim ki de yurtiçi firması 10 12 arasında demişlerdi
lokismommy benimde bugün 11.günüm aradım laboratuvarı çıktı bugün iletiriz yarın çağırırlar dedi inşallah çağırırlar
lokismommy yenibiranne__ evet önce lab sonra hastane aradı bugün inşallah alıcam şu an işteyim gidemedim ama bi anda içime korku düştü😔
060436 yenibiranne__ en geç 10 günde çıkıyor içini ferah tut inşallah iyi çıkar hangi firmaya yaptırdınız