seher_3590 egeemomms teşekkür ederim canım inanır mısın bu kurabiyeyi arkadaşım yapıyordu çok hoşuma gidiyordu bende daha dün denedim 😃🥰
buse_kayan06 egeemomms teşekkür ederim canım bu hamile anneler için grup açılmıyormu acaba bilgis olan
Alya05 Elisa0110 Allah korusun kız fal için kapatmam Bugünkü sunum da böyle olsun dedim değişiklik olsun dedim 😁
Alya05 Elisa0110 Bak sen kendini ortaya attın %100 sensin ben sana inanmıyorum😁🤣😁 oradan enerjini yolladın tepsimi dürttün fincanıım az daha düşüyordu😁
buse_kayan06 egeemomms ya Wp üzerinden yada instagram üzerinden canım yanlış bişi dediysem kusura bakmayın
kurkmantosuzmadonna egeemomms afiyet olsun canım. Bu da benden. Arkamda milyon tane iş varken ben kahve içmeyi seçtim. 😂
kurkmantosuzmadonna egeemomms sağ ol canım. Sabah 6 buçuktan beri ayaktayım. Oğlumu uyutabilirsem akşam yemeğine başlayacağım. Sizin menülerde ne var?
egeemomms kurkmantosuzmadonna bende kremalı körili tavuklu makarna yapıcam her gün her gün şaşırıyorum vallahi🫠🤯
LadyX egeemomms arkadaşımın ellerine sağlık harikaydı valla 😍 onunlayken aklıma gelmiyor hiç. Bir daha çekerim ama. Kahve makinesinde yapıyor bana özel karamel şuruplarla ohhhh