Ceylank
Allah nasip ederse Haziran’ın ilk haftası doğumum olacak. Oyüzden nasıl kıyafetler alacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz 💕💕💕
Sedauykan
Bende bi köşede durayım 😊 sanırım ne alıcağımı bende bilmiyorum yardımm lütfeennn 😂😂🙏🏻
Nebahathumeyra
Benimde Haziran’ın sonuna doğru ben çıt çıtlı üstüne de bir tulum yeter diye düşünüyorum. Bir kaç tane de penye yelek alacam aslında ilk kızımdan bissürü var ama hepsi kalın yünlü penye yelek o mevsimde daha kullanışlı olur diye düşünüyorum. Bide yaşadığınız yer çok önemli Adana da falan sadece çıt çıtlı yeter galiba 😊paten battaniye lazım olur bence bide normal battaniyeler çok kalın olabilir
Ckrmtlrcnsb
Benimde aynı şekilde 😊 kısa kollu birsürü zıbın aldım en çok onlar kullanılıyormuş patikli altlar aldım tabi uzun kollu ve askılı zıbında aldım eşofman altları aldım 😊 şimdilik 1 hastane çıkışı aldım 1 tanede yaptırıcam Allah nasip ederse hatta bugün onları yıkıyorum ütüleyip koyucam. Çevredekiler ne olur ne olmaz hazır bulunsun dediler erken doğuma hazırlık gibi yani ben bunları aldım