myangelson jalepone pusette rahat uyuyorlar anne karnı gibi oluyor ya iyi oluyor bizimki çok gazlıydı kolikti puset iyi geliyordu
jalepone myangelson deneyeceğim . Pusetr koyup bir iki kez dışarı çıkarttık ama sallanıyor diye rahattı sanıyordum
jalepone seher_3590 ben bu gün uyuduktan sonra kundak yaptım bir kaç kez uyandı ama pişpiş yapınca uyudu yine . Günden güne değişiyor yarın aynısını yapsam kıyamet kopartır
Havin49_ jalepone ben ilk oğlumu 6 ay ikizlerimin biri 3 aydır kundaklıyorum ama elleri çıkınca ağlamıyorlar diğer ikizn eşini hiç kundaklamıyorum bile
jalepone Havin49_ kundaklamadıgın ikiz kendini uyandırmıyor mu ? Bir de çok merak ediyorum ya ben bir tanesine bakarken geberiyprjm ikiz nasıl zordur . İkisi uyanınca nasıl uyutuyorsun yada ikisini bir kucağına alamazsın çok zor gerçekten
jalepone yorgunannis ellerine eldiven geçiriyordum ı bile fayda ediyor eliyle yüzünü yırtıyor uyanıyor saçını felan çekiyor benimkisi 😄
myangelson jalepone ben küçükken hep pusetle gezdirdim portbebeye 6-7 aydan sonra falan geçtik sanırım
tahamommy jalepone yesinler 🥹🥹 yenidoğan halleri çabuk geçiyor diyorlardı da inanmıyordum özleniyor valla, bol bol otur bebişi izle 🥰
Havin49_ jalepone hayır fanım uyanmıyor ellerini bağlayınca tan tersi yatmıyor evet çok zor bi oğlum daha var 2 yaşında ana bu günlerde geçer Allah’ın izniyle
seher_3590 Havin49_ canım cidden Allah senin yardımcın olsun 6 yaşında bir kızım.var 1 aylıkta bebegim var eşim 40 gündür evde yanımda ona rağmen bunaldım içim daralıyor ya nasıl yapıyorsunuz 😊
ebrudefnee jalepone ilk bebeğimde hiç kundaklayamadım anne karnında muayenelerde hep elleri kulak hizasına koyup uyuyordu doğumdan sonra da o şekilde uyudu ellerini soktuğumuzda kundağa rahatsız oluyordu ellerini çıkarmak istiyordu
Strongirl_ jalepone benimki 3 ay 10 günlük doğduğundan beri kundakla uyuyor. Fermuarlı olandan aldım ellerini içerde oynatıyor ama sıçramasına engel oluyor. Kundaksız uyuyamıyor. Nasıl bıraktırcam bilmiyorum zamanı gelince.
seher_3590 Havin49_ masallah sana canım Rabbım güç kuvvet versin🫠🥰ben pek dayanıklı değilim o yüzden zorlaniyorum heralde
Havin49_ seher_3590 alaksı yok canın ben en son ne zaman kuaför e gittim hatırlamıyorum bence annelerin hepsi zorlanıyor