bersu56 ![](https://mutluresim.com/images/2026/04/27/XhLfb9.jpeg. Kızlar cinsiyet tahmini yapar mısınız doktor bir tahminde bulundu
mucizemmm234 bersu56 öncelikle Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🤍 bende kız diye tahmin ettim
happyela bersu56 Çok anlamam canım ama kesesi duruşu aynı kız. Narin duruyor ben kıza çok benzettim 🥰 kız mı istiyorsunuz inşallah gönlünüzde ki nasip olur 🥰🌸
bersu56 happyela ay aslında erkek istiyoruz ama öncelik sağlıklı olması doktorda erkeğe benzetti bugün
happyela bersu56 Erkeğe benzettiyse erkek olabilir canım ben çok anlamam benzetme sadece. sağlıklı bir erkek bebeğin olur o zaman inşallah 🥰🤲 öğrenince bize de yaz 🥰
rumsal bersu56 hurafe bunlar ya yuvarlak olup erkek olanı da gördüm ama öyle derler işte ondan kız olarak söyledim sağlıkla hayırlı evlat olsun da
bersu56 happyela herşeyden önce sağlık çok şükür rabbim nasip ediyor Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin olur canım haber veririm
happyela bersu56 Kesinlikle canım çok şükür tabiki gönül olmayanı umuyor ama rabbim ne verirse çok şükür 🥰🌸