melekk132 Normalde yumurtlamadan beridir kasık ve bel ağrısı vardı. Dün eczacı erken gebelik testi verdi ve adete 6 gün kala çıkar dedi. Benim bugün tam 6 günüm var negatif😐 Sonradan değişme ihtimali var mı sizce ? Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
semaz melekk132 bende regl günü bile eczane testlerinde negatif çıkmıştı oysa dpo 10 da kan vermiştim pozitifti zaten meraktan denemiştim. Kan verin
tahamommy melekk132 adete 6 gün kala erken bence ama eğer ovülasyonu kesin biliyorsanız, en az 10. günde çıkması gerekiyor ben hep öyle öğrendim
sessizgece melekk132 benim de o testlerdw adet gününde 1 2 gün geçti negatifti. Reglden 12 gün geçti yine bi deneyim dedim ve pozitif oldu
melikkk öyle söylüyor ama testin hassasiyetine bağlı bir de bence ilk gebelikse biraz geç belli oluyor ilkinde âdetin birinci günü yapmıştım silik çıkmıştı
melikkk Herkes de aynı olmayabilir tabi de de regl gününüze yaklaşınca tekrar deneyin bence Ben regli bir hafta kala yaptigimda gözükmemişti ilk günü yaptigimda silik çıkmıştı geç gözüktü yani o yüzden söyledim çoğu kişi de böyle olabiliyor
melekk132 semaz bebe time erken gebelik testi denedim tertemiz negatifti birkaç gün daha geçsin vermeyi gideyim kan
tahamommy melekk132 benimkiler hep öyle çıktı canım, yine testin markası da önemli 2 gün sonra tekrarla istersen, ovülasyonu da testle mi takip ettin peki çatladığı gün önemli
melekk132 semaz yoğun bir belirti oldu mu peki sizde? Bende göğüste bir değişiklik yok sadece kasik ve bel ağrısı var bir de arka bacak hamlama gibi bir ağrı
melekk132 tahamommy ovulasyonu 17 Nisan gibi hesapladım doğru mu bilmiyorum testlerini atayım aşağıya
tahamommy melekk132 evet canım 17 si çatlamış gözüküyor, hangi gebelik testini yaptın pekii ben 9 da erken gebelik yapmıştım çıkmamıştı 10. Gün innovita silik çıktı, 2 gün sonra tekrarla bence sen
semaz melekk132 evet bacaklarım spor ağrısı çekiyor gibiydi hafif meme hassasiyeti vardı ama başka belirti filan yoktu
melekk132 semaz teşekkür ederim benim de tek belirtim yoğun bacak ve bel ağrısı. İnşallah ben de güzel haberi alırım