elakemal nazifeeeeeeeeee evet ilk 5 dk içinde açmadım hatta kuruma olmasın diye ama yine de bilemiyorum
elakemal aysima56 yarın sabah bi daha yap bakalım bu sefer erken gebelikle dene onda varsa daha bet cıkar
elakemal parla94 o günler tek test yaptım koyulaşma olunca sabah akşam yapılması lazımmış belki akşamına da yada ertesi gün sabahına daha da koyulaşmıştı test yapmadığımdan bilemedim
parla94 elakemal 2 teste gerek yok. Her gün aynı saatlerde, test öncesi 2 saat sıvı alımını kesmek yeterli oluyor. Onu da 12-20:00 arası yapmak gerekiyor zaten.günde 2 test yanıltabilir. Değerlendirin yeter
anneyim01 aysima56 Canım yok galiba Tekrarlarsın 2 gün sonra Cizgi cıkarsa Kanla tam netleştr Hayırlısı olsun 🤲🏻güzel sonçlarla dön inş
elakemal parla94 evet zaten sizin dediğiniz gibi son pik oldupundaki değerlendirmeye göre şuan Dpo2 çıkması imkansız 😅
mrvrm elakemal renkli atsan daha güzel görünür aslında. Doğrusu da öyle çıkıyor zaten. Ama bence var. Awox yanıltmıyor. Ben de silik öğrendim
momezgi elakemal ben akıntıya göre yaptım 18 21 22 23 nisan ilişki oldu 8 mayısı bekliyorum test kullanmadım. Bundan önce kürtaj oldum 22 ocakta . İlk defa bu ay denedik
Minelsu0606 elakemal benim adetim bir gün gecikti evde iki tane ovülasyon testim vardı birini akşam yaptım birisini sabah yaptım ikisi de iki çizgi çıkıyordu. şüphelendim hamilelik testi aldım. Testi yaptığım gibi pozitif çıktı. Ovülasyon testi ile hamile olduğumu anladım.