samaa_ Aysegl12 guzeel tam pik aksama olucak agrin falan var mi? Ve ya gece agrin oldugunda cok fena anla ki yumurtan yola cikmis
samaa_ znnnr cok silik dalgalanma oluyor. Kacta yaptin testi? 5e kadar su icmissin idrarini yapsaydin daha sonra 2 saat bir sey icmeyip test yapsaydin
samaa_ Aysegl12 cok iyi pik olmustur simdi catlama olucaktir. Hatta durma 1 saate falan iliskini yap mutlaka ay insallah bu ay hepimizde tutar🥹 bundan sonrasi da Allahin isi insallah tutunurlar
Aysegl12 znnnr bence ce ona dikkat et canım iki saat sıvı kesmeye başladığında idrarını yap 2 saat bir şey içme sonra testi yap
samaa_ znnnr pik gunu aksami ve catlama sabahi yapilsa iyi olur pikten onceki gun yapilmasa daha iyi ama ondan onceki gun yapila bilir gunasiri iste. Catlamadan sonraki gunleri de keyfine gore
znnnr samaa_ p Uzmanlar da diyor ki pike yakın yapılsa sperm hazır olur daha iyi en azından çatladıgında sperm hazır bulunur bazısında çatlama kısa sürüyor yakalamak adıma öncesi daha önemli
samaa_ znnnr yok yapma vucudunu dinlendir bugun yarin test yap ona gore bakariz🥹saate simdi dikkat ettim bi tane test yap geciktirmeden yine bakalim su icmediysen tabi
samaa_ znnnr mesela ben 3 gun ust uste yapamam cunki doktorum onermedi ama sizde sorun yoksa yapin. Ama cok gordum 3-4 gun ust uste yapani tutmadi ama pikten once veya tek catlama gunuyle hamile kalanlar var. En onemlisi catlama gunu catlamaya yakin.
samaa_ znnnr mesela ben 3 gun ust uste yapamam cunki doktorum onermedi ama sizde sorun yoksa yapin. Ama cok gordum 3-4 gun ust uste yapani tutmadi ama pikten once veya tek catlama gunuyle hamile kalanlar var. En onemlisi catlama gunu catlamaya yakin.
Aysegl12 samaa_ yani şu an benimki iyi demi yapmak için ? Muhtemelen çatlayacaktır sabaha belki çatlamış olarak göreceğiz