aleyyyr 19.haftadayım aniden boğaz yanması acıması başladı burun akıntısı tıkantısıda ayrı bi dert siz hamileyken hasta oldunuzmu neler yapıp geçirdiniz normal hayatımda ilaçlarla 1 ay geçmeyen hastalığım vardı şimdi nabıcam☹️
semahayall aleyyyr valla tamamen iyileşmem neredeyse 3 haftayı buldu. Bildiğimiz klasik şeyleri yaptım hep
momyflow aleyyyr daha ilk haftalarda bebeği öğrenmeden hasta olmuştum ilaç içmiştim tabi bilmediğim için birsürü ama sonrasında hep doğal yollarla atlatmaya çalıştım ıhlamur kuru dut kaynatın boğaza iyi geliyor
havos38 aleyyyr 13.haftamdayim ve şuan gripten ve öksürükten mahvolmuş durumdayım 1 hafta oldu henüz gecmedi
rumsal aleyyyr 6. Haftada yakalandım doğal yollardan geçirmeye çalıştım ama nafile boğaz ağrısı burun tıkanıklığından geceleri uyumuyordum en sonunda acillik oldum crp olmuş 13 doktor nefes almadığın için dokularım oksijensiz kalmış antibiyotik kullanman gerekiyor dedi ciddi bir şey evde kendi kendine geçmesini beklememek gerekiyor bebek için enfeksiyon çok riskli
aleyyyr semahayall sadece ıhlamur serbest diye biliyorum oda 1 2 fincan başka çaylar tehlikeli olarak söyleniyor ballı karışım yapıyorum birde başka tavsiyeniz olurmu
semahayall aleyyyr ballı süt içtim işte , nane limon falan , bol c vitamini , bende aşırı derecede burun tıkanıklığı oldu , bundan sebep çok baş ağrısı da çektim , mahvoldum ya , öyle bir şey yaşamadım hayatımda
momyflow aleyyyr 1 çay bardağı içiyordum ben her gün değil de gün aşırı tüketiyordum doktorunuza da danışın bi tabi en iyi öneriyi o verir
alprn İlaç kullanmadım doğal yollada geçmedi burun akıntısı öksürük yordu Bn doğuma grip olarak girdim sezeryan sonrası karnıma serum torbası koydular burnum tıkalı ağzımdan zor nefes aldım en son hava verdiler çok kötü allah yardımcınız olsun
aleyyyr alprn çok üzüldüm baya kötü olmuş sizin için umarım geçer benimki hemen çünkü yolun yarısındayım daha 2 günde mafoldum daha😢
Esma006 aleyyyr ben çok yaşamıştım Kaynar suya bal ve limon koydum o şekilde boğazım yumuşadı canım geçmiş olsun
rnt_ 16 haftadayım bende dün grip oldum. Burun tıkanıklığı ve öksürükten gece hiç uyuyamadım. Geçer inşallah 🤧🤧
ebrukkaya aleyyyr ben son haftalarımda birde hasta oldum süreklş ıhlamur içtim ama sizşn için bir sakıncası var mı bilmiyorumda pastil kullandım kendimi terlettim… iyi olmam belkide bir buçuk haftayı buldu sürekli dinlendim sıcak şeyler içtim bulunduğunuz odayı havalandırınher gün ben öyle yaptım.. Kendinizi en iyi siz tanırsınız
blg123 bende şuan 13. haftamda grip oldum boğaz ağrısı burun tıkanıklığı var ılık içecekler ballı karışımlarla geçirmeye çalışıyorum umarım çok uzun sürmez