jalepone Uyuyamıyorum . Gazını çıkartıyorum ona rağmen uyumuyor . Kucağımda uyuyor yatağa koyunca uyanıyor saatlerce uyanık
sarilale123 jalepone sling tarzı bişey alın kucağınızda uyusun, bebekler doğduktan 3 ay sonraya kadar alışmak için dış dünyaya anne kalp atışını kokusunu arıyolar. O yüzden siz bırakınca uyanıyor
sarilale123 jalepone anne karnında gibi hissediyordur kalp atışını duyup, haraket ettikçe kucağınızda
Prensesmom_ jalepone kilo alımında falan bir sorun yoksa normaldir sling kanguru kullanabilirsiniz kundak yapabilirsiniz
jalepone sarilale123 ay öyle yaptım vardı da daha kullanamaya vakit bulamamıştım bu gün kullandım güzel oldu onda uyudu ama sıkıntı da ondan çıkartırken uyanıyor öyle kucağımda taşımak zorunda kalıyorum
jalepone Prensesmom_ kundak yapınca delir oluyor çok ağlıyor maalesef . Sling kullandım bu gün uyudu onda ama bu kez de ondan çıkartırken uyanıyor .
Bumah jalepone evet gercekten cok zordu dibi gordum sanki esimle hergin kavga ediyoduk bosanmayi falan dusunuyodum cocuk ondada uyumuyodu mal gibigdim tum gun cocuk duzeldi esimle aramda duzeldi🤣🤣