elifmuslu Kızlarr aranızda böyle bir durum yaşayan var mı adete 6 gün kala beta 40 çıktı yani kimyasal değildir dimi çok erken öğrenmiş oldum bu yüzden bayağı bir düşünceliyim. Böyle bir durum yaşayan var mı☺️❤️
NovaVina_ elifmuslu ben de 101 ile öğrenmiştim artış trendi önemli. İki gün sonra yeniden kan verin. Hayırlı olsun 🌸
havvagzy elifmuslu bende hemen hemen bir hafta kala öğrendim şimdi 13 haftalık 48 saatte iki katına çıkması gerek değerin Allah sağlıkla kavuştursun
buketdeniz19 elifmuslu ben adetime 4 gün kala 13 ile öğrenmiştim düşük öğrenmen kimyasal olduğu anlamına gelmez önemli olan 2 günde 2 katı yükselmesi
tubaatezcan38 elifmuslu canım merhaba ben adetime 5 gün kala öğrendim 389 çıktı degerim 2 güne kan testi ver
denizz57 Benim adetime 10 gün vardı kimyasal değildi doktorum 3 günde bir 2 defa kan alıp baktı sonra alttan muayne etti bebek vardı inşallah hayırlısı olur sizin içinde şuan 36 haftadayım erkek bebek doğurucam az kaldı 🤣
cuteregina elifmuslu ben de dört gün kala falan öğrenmiştim 42 ile yani şu an gebeliğim sağlıklı ilerliyor