maco61 almakay sağlıkla evinize dönersiniz inşallah 🤲 Merak etme bir sorun olmaz kuzeniminde öyledi çok bile yatmadı normal doğumda kanalda kalmıştı 1 gün sonra verdiler
ebru_s97 almakay sezaryen doğum yapmıştım suyum çok azdı buna bağlı olarak oksijensiz kaldığı söylendi doğumdan 1 saat sonra getirmişlerdi odama, kötü düşünmeyin hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle
birerkekannesi__ almakay çok çok geçmiş olsun bende aynı şeyi yaşadım acil sezeryanla aldılar bebeğimi suyum azalmıştı diye yanıma getirdiler ağlayamıyordu yavrum aldılar yoğun bakıma 5 gün kaldı çıktı elhamdülillah çok zor bir süreç sizi çok iyi anlıyorum insan çok yıpranıyor ama geçiyor şimdi 3 aylık çok şükür. Hayırla yavrunuzu kucağınıza alın inşallah ❤️
Yazmelegi_ almakay Allahın izniyle sag salim evinize gidersiniz❤️ benim kuzenimde aynı şekilde olmustu. Yengem ıkınma yapamadığı icin geç doğmuştu. Ve şimdi 15 yaşına girdi hiç bir sorunu yok
cennet033 İlk doğum zor olduğu için benim belki oksijensiz kalmıştır diye önlem olarak küvezde kaldı beş gün bi günü sarılıktsndı inşallah sende sağlıkla kolaylıkla hayırlısıyla kucağına alırsın korkma canım dua et,❤️
cennet033 almakay dua et sen sen iyi ol kibebeğin senin iyi olduğunu hissederkprkma Allah’ım şifa versin inşallah
almakay birerkekannesi__ sonrasında bir şey olur mu acaba internetten bakıyorum beyin hasarı engellilik durumu yazıyor daha kötü oluyorum
birerkekannesi__ almakay yok canım hiç internete bakma en kötüsü yazar internette sen yeni doğum yapmış birisin kafanı bulandırma zaten nefesi düzelince seni emzirmeye çağıracaklar emmesinde problem olmasa çıkarıyorlar hemen
cutebabymomm almakay inşallah hemencik kavuşursunuz hangi hastanede doğurdun acaba kadın hastalıklarında mı üni hastanesi mi
almakay birerkekannesi__ o şuan başkahastanede be başka hastanedeyim ıkınma yapmadığım için geç doğdu kendimi o kadar kötü hissediyorum ki rabbim kimseye yaşatmasın bu sabah eve döneriz planı yaparken neler yaşadık inşallah çok iyi olur
birerkekannesi__ almakay şükürler olsun sağlıklı eli kolu düzgün Rabbim hastalık vermesin yavrunu bırakıp eve gelmek çok zor ben sezeryan oldum 5 gün yoğunbkım kapısında sandalyelerde oturdum uyudum dikişlerim ağrım umrumda değildi ama geçiyor inan bana yavrunu alıp evine geldiğinde herşeyi unutuyor insan